Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Niso plačevali davkov
Moji predniki so bili dobri prodajalci. Cesarja Friderika III. so prepričali, da jim je pustil prodajati, ne da bi morali plačevati davke. Kako? Nemški ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

Zadnji komentarji na objave

19.04.2013 @ 20:02 Tomaž
Mislim, da ravno vse ljudje le ne kupujejo z čustvi. Z čustvi kupujejo avto, obleke, potovanja,... Najbrž neka pvc okna za hišo pa ne kupujejo z čustvi, ampak bolj z tistim kar je v denarnici. Razen redkih izjem.
17.04.2013 @ 21:05 Matjaž
Super... se strinjam!
19.03.2013 @ 12:09 Tešky
se pravi, če bi hoteli postavit na malo manj tresoče noge našo čisto razmajano državico, bi morali skrajšati roke?
ali vseeno odpustiti lene uradnike. Ker če bi oni tebi poslali plačilni nalog pol leta prej, bi ga ti vseeno plačal v roku, država pa bi imela denar 6 mesecev prej ...

mogoče ni samo sistem za diplomante kriv, ker pač nim rokov ...

je pa rok tudi najpogostejše slovensko ime ... najdemo ga na vseh embalažah ;)
16.03.2013 @ 09:44 Igor
Spodbuden zapis :)
06.03.2013 @ 16:01 Ostav
Ostav!

p.s. Ostav je bistveno lažje prezvečiti kot NE! Je pa v bistvu isto
23.02.2013 @ 15:00 Aleš Lisac
Widmann, lep primerek. :)
02.02.2013 @ 21:58 Widmann
Zelo redke so te tablice pri meni v zbirki še lepa dobro ohranjena!
18.01.2013 @ 15:06 Aleš Lisac
Špela odličen komentar, hvala za vaše mnenje. Vsi, ki jemo meso, se moramo zavedati, da živali nekdo zato, da jih mi jemo pobije.

No moji piščanci so vsaj vse svoje življenje uživali v čudoviti naravi in se cele dneve mile volje sprehajali po travniku. Industrijsko proizvedeni piščanci tega luksuza ne vidijo ...

Za ceno uspeha ni potrebno nikogar ubiti, potlačiti. Z Ano se 100% strinjam. Na dolgi rok v poslu lahko uspe samo tisti, ki ima integriteto, tisti, ki deluje etično in pošteno. Vse prepogosto pa ljudje ne naredimo tisto, kar bi morali, kar bi bilo prav, pač pa naredimo tisto, kar je v določenem trenutku najbolj udobno. To je bilo tudi moje sporočilo - sprejmimo in izvedimo tiste odločitve, ki so dobre.
18.01.2013 @ 14:27 Spela
Vaše predavanje sem spremljala v živo. Ste izjemen ekspert v marketingu in to seva iz vaših govorov - ljudje veliko dobimo. Ampak glede piščancev si želim, da bi lahko začutili njihovo bolečino, ko jo že sprejmete kot del žrtve na poti do cilja. Mene je zabolelo, zelo. Moj užitek ob pohanih perutničkah ni etičen, če je zato moralo nedolžno bitje izgubiti pravico do življenja. Kdo mi daje pravico, da si vzamem drugo življenje? Ob dejstvu, da imamo na voljo dovolj druge hrane, ki omogoča življenje meni. Razumem plemena, ki nimajo in ki vzamejo s spoštovanjem. Ne razumem pa globalne kulture, ki za zaprtimi stenami klavnic, ustvarja morijo, ne razumem tudi vas, da je za ceno užitka in uspeha res potrebno kogarkoli ubiti ali "potlačiti". Eno drugo predavanje - Anine zvezdice - Tru - Ho - Ma - me je zato veliko bolj navdihnilo. true - honest - marketing & mankind.
16.01.2013 @ 15:29 Tomaž
Da bi izkoristil baze kuponskih prodaj sem tudi jaz že razmišljal. Par mesece nazaj, sem enim celo pisal pa mi niti odgovorili niso. No mogoče za njih ni bila zanimiva ponudba.
na vrh