Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Častim za rojstni dan!
Pred 11 leti sem v mailu, ki sem vam ga poslal za svoj rojstni dan, častil predavanje. In napolnil Halo Tivoli. Na dogodku so našteli malo manj kot 4.000 ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

Zadnji komentarji na objave

21.07.2020 @ 08:55 AlbertbLola
вывод из запоя Одинцово
https://odincovo.vrachi.online
20.07.2020 @ 08:33 maxtyab333
XBOX приобрести игы на различные тематики + https://plati.market/itm/nba-2k19-xbox-one/2898599
20.07.2020 @ 00:40 JamesBow
Here you can find all info about Alpine OG from Moxie 710 . If you are searching for information about Alpine OG from Moxie 710, check out our Basic Infos, Gallery, Shop-Finder and Price Comparison, Lineage / Genealogy or Hybrids / Crossbreeds for this cannabis variety here at this page and follow the links to get even more information. If you have any personal experiences with growing or consuming this cannabis variety, please use the upload links to add them to the database!
Nonetheless, the 18 ounces of quality bud you get per square meter makes it worth the wait. Purple Trainwreck is even more generous when you cultivate it outdoors. It is ready to harvest in mid-October and can produce a remarkable 25 ounces per plant.
• Cancer, • Human immunodeficiency virus (HIV), • Multiple sclerosis, • Epilepsy or other seizure disorder, or spasticity disorders. • Intractable pain, • Glaucoma, • Crohn’s disease, • Hepatitis C, • Diseases, including anorexia, which result in nausea, vomiting, wasting, appetite loss, cramping, seizures, muscle spasms, or spasticity, when these symptoms are unrelieved by standard treatments or medications. • Chronic renal failure requiring hemodialysis. • Posttraumatic stress disorder. • Traumatic brain injury.
https://cannabis-branding.com/best-way-to-make-bubble-hash.html
https://cannabis-branding.com/most-expensive-weed-strain.html
https://cannabis-branding.com/purple-power-strain-review.html
I can’t stress enough that the time frames on this graphic are ranges of time for the Northern Hemisphere. You’ll need to adjust them based on your specific region and local weather and climate. Chronic overwatering can sometimes cause unusual deficiencies even if the pH is spot on, like this plant grown in muddy soil. The biggest sign that these symptoms are caused by overwatering and not pH (or something else) is that the plant is always droopy.
19.07.2020 @ 14:57 Josephtup
вывод из запоя Люберцы
https://lyubercy.vrachi.online
19.07.2020 @ 00:20 NatashaDiz
Je kdo doma? :)

XEvil 4. 0: najboljša rešitev za preprečevanje ponovnega ujetja-2

XEvil.Net
05.01.2019 @ 11:27 Aleš Lisac
kupil sem ga pa tule: https://www.eko365.si/aparati/mesalniki/blendtec.html
21.12.2014 @ 18:31 Janez Leban
Kdo pravi, da moramo nepremičninskim posrednikom plačevati provizijo?
To pravijo stranke same. Jaz pravim, da stranke le povrnejo oziroma plačajo stroške, ki jih je posrednik imel, da vam je omogočil ugoden nakup. Ima pa vsaka stranka izbiro ali vzame posrednika ali ne. Če ima dovolj časa potem lahko ves trg pregleda sama, najame odvetnika ali notarja, da "ubije" svoje strahove in posel zmagoslavno uredi sama. Tudi jaz se večkrat se vprašajte, ZAKAJ mora biti vse tako, kot je sedaj. Zakaj nebi vsak opravljal svoje delo, s tem mislim delo za katerega je najbolje usposobljen in hkrati odgovor. G. Lisac a mogoče veste, da v trgovini prodajajo pijačo vsaj polovico ceneje kot je v "gostilni". Pa kdo je tako trapast, da ne zna v vsej tej krizi v trgovino kupiti recimo pivi, si ga postreži in použici. ODGOVOR veste vsi, ki ste bili vsaj kje na kavi.
NE NE to je čisto nekaj drugega kriči verjetno vsaj polovica vseh, ki berejo ta komentar. Sevede se strinjam z vami, ZAKAJ mora biti vse tako?

lp,
Janez
14.11.2014 @ 08:59 Karmen
Joj, pa še kako res je vse zgoraj. Bila v apartmajih s fantom in sva želela doplačati hotel nasproti, da bi imela več udobja in 5* sobo. A žal je receptorka rekla, da to ni mogoče. Fant jim je napisal na FB, da očitno imajo preveč denarja - naju kliče direktorica hotela, prestavi v hotelsko sobo, doda še kupone za masažo in šampanjec. Če nje ne bi bilo, se tja nikoli ne bi več vrnila.

Sem bila pa presenečena tudi letos v Harrodsu, saj nisem imela kartice s seboj. Ni bilo težav, poiskal v računalniku, opravil klice, dal številko kartice, če še kdaj pozabim kartico ... Drug način. Res se moramo še veliko naučiti.
14.11.2014 @ 07:51 Irma
Kot vedno, zelo dobro Aleš, popolnoma nam odpreš oči.
22.06.2014 @ 08:23 Nataša Laure
Boste imeli še kak mastermind? Koliko stane?
na vrh