Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Častim za rojstni dan!
Pred 11 leti sem v mailu, ki sem vam ga poslal za svoj rojstni dan, častil predavanje. In napolnil Halo Tivoli. Na dogodku so našteli malo manj kot 4.000 ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

Kaj vas zanima?
Lisac Marketing Ekspres
Komentarji:   4 03.12.2006

Kaj vas zanima?

V soboto sem naročnikom poslal Lisac marketing ekspres. Brezplačne elektronske marketinške nasvete. Povabil sem jih na svoj blog. V tekstu sem ponudil veliko možnosti za klik na različne naslove. Poglejmo kako ste klikali:
Supersize me!
Lisac Marketing Ekspres
Komentarji:   4 10.10.2006

Supersize me!

Danes sem za vas pripravil okusno marketinško skrivnost.

Skrivnost, s katero boste v tednu dni zaslužili dodaten milijon, deset milijonov, ali še več.

Odvisno od velikosti vašega posla ... Da, ko boste prebrali ta nasvet, boste lahko v nekaj dneh zaslužili nekaj milijonov. Če boste želeli in če boste v zvezi z marketinško skrivnostjo, o kateri govorim danes, tudi kaj naredili. Torej berite naprej, dragi moji!

Demokracija je brez veze!
Lisac Marketing Ekspres
30.11.-1

Demokracija je brez veze!

Demokracija je brez veze!

Vsaj v poslu za demokracijo ni prostora (o tem, kaj bi prava demokracija pomenila v politiki, pa na koncu tega pisma).

Želite konkreten dokaz?

Prodal sem več kot 30.000 videonasvetov!
Lisac Marketing Ekspres
Komentarji:   1 30.11.-1

Prodal sem več kot 30.000 videonasvetov!

Osnovno marketinško pravilo pravi, da moramo, če se nekaj dobro prodaja, to strankam tudi povedati. Ker smo ljudje taki, da si vsi želimo v polno restavracijo, nihče noče v prazno.

Pred manj kot mesecem dni sem vas obvestil, da se lahko naročite na brezplačne videonasvete s področja retorike, javnega nastopanja.

Do danes je bilo že več kot 30.000 ogledov mojih videonasvetov. Tako pravijo števci obiska na youtube, tako pravita google analytics in naš program za pošiljanje mailov.

Res je, nasveti so brezplačni in vsak se lahko na te nasvete naroči tako, da klikne na to povezavo:

»Brezplačni videonasveti za učinkovito javno nastopanje. Nasveti za večjo prodajo, kadar prodajate skupini.«

Če se na brezplačne videonasvete še niste prijavili, to nemudoma storite. Ker boste brezplačno prejeli vsaj 26 videonasvetov s področja poslovne retorike. Vsak drugi dan vam bom poslal nasvet, s katerim boste garantirano izboljšali svoje prezentacije, svoje nastopanje pred skupinami.

Moj cilj je jasen. Želim vam pokazati, kako uspešno prodajati skupini. Javno nastopanje, retorika ni nič drugega kot prodajanje skupini. Sam sem za vas izbral najboljše nasvete. Pokazal vam bom del tega, kar sem se na lastnih napakah naučil v zadnjih 20 letih, v več kot 1000 javnih nastopih, po tem ko sem predaval več kot 45.000 slušateljem v Sloveniji in v 12 drugih državah.

Prijavite se, ker se vam tega preprosto ne splača zamuditi. In tudi zato, ker je cena teh nasvetov »recesijsko« obarvana – nič evrov.

  • Stran
  •   
  • 1
  • 2
  • 3
na vrh