Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Častim za rojstni dan!
Pred 11 leti sem v mailu, ki sem vam ga poslal za svoj rojstni dan, častil predavanje. In napolnil Halo Tivoli. Na dogodku so našteli malo manj kot 4.000 ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Kabrioleti
Obujamo spomine
Komentarji:   11 25.06.2008

Obstajata samo dva razloga zakaj ljudje kupimo, tisto kar kupimo;

kabrio

1. razlog, ki se dobro sliši - neka racionalna razgala s katero sebe in druge prepričujemo zakaj smo se odločili za nakup.

2. pravi razlog ... :)

Verjetno veste, da sem ljubitelj topless avtomobilov. Trenutno imam dva takšna s platneno streho ... Glede na zgoraj napisano, da obstajata samo dva razloga za nakup, mi prosim pomagate ugotoviti zakaj nekdo (v resnici - pravi razlog) kupi avto brez strehe.

Mercedes na sliki žal ni eden od dveh kabriov iz moje garaže. Se ga pa ne bi branil ... Kdo pravi, da sta dva kabria dovolj?


Dodaj komentar


Komentarji:

  • Stran
  •   
  • 1
  • 2
11.07.2008 @ 05:17 Gregor
Aleš, preveč imate radi veter v laseh, da bi se vozili s streho.

Saabe vozijo, ker se tudi oni pohvalijo pred svojimi g33ki kolegi: ne vem, z varnostjo, porabo, ... pač na bolj geek ravni. :)

Ali pa, ker so v takšnem biznisu. Ne zgleda ravno najboljše, da direktor Rdečega Križa, npr. vozi nek nesramno drag, športni avto. Slaba klima med ljudmi. Favšija, ki bi v tem primeru izbruhnila iz vseh strani, saj bi bila racionalizirana s tem, da "direktor RK-ja pa že ne more met tak avto, če je tolk ubogih ljudi out there" ...
  • Stran
  •   
  • 1
  • 2
na vrh