Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Prevaranti
Zadnje čase veliko berem o takšnih ali drugačnih prevarantih. Prevaranti nas lahko ogromno naučijo o psihologiji prodaje. Zadnja dva, ki sem ju ujel na ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Policisti
Dnevnik guruja
Komentarji:   1 19.01.2007
Kraj in čas dogajanja: Mehika, 16.01.2007. S taksijem sem se odpravil po nakupih. Ob cesti sem opazil približno 20 policistov, postrojenih v dve vrsti, kako vdano poslušajo komandirja, ki jim razlaga, kaj bodo tisti dan počeli. Čez približno 45 minut sem se vračal iz trgovine in posnel tole sliko. Policisti so še vedno lepo poravnani poslušali navodila šefov.
policisti
Brez dogovora, brez natančnih pojasnil ni uspeha, dragi moji. Nekaj podobnega se na primer dogaja med košarkarskimi tekmami, ko trenerji vzamejo minuto odmora in igralcem razložijo, kako naprej. No, policisti potrebujejo nekoliko več časa, pa tudi na hudi mehiški vročini je v zapeti uniformi težko zbrano poslušati (mislim, da je slovenska policija problem rešila z natančnimi delovnimi nalogi … :).

Tudi vi si vzemite čas in svoji ekipi pojasnite, kaj počnete, dodajte natančna navodila vsakemu posamezniku in povejte tudi, zakaj delate, kar delate. Delali bodo bolje in z več dobre volje.

Ker sem se jaz samo peljal mimo, ne vem, kaj je komandir v resnici počel s svojimi podrejenimi. Morda jim je res razlagal, kaj morajo narediti, morda jih je samo prešteval … Kdo bi vedel …

Dodaj komentar


Komentarji:

20.01.2007 @ 09:46 Gjera
Lahko pa so samo kazensko stali pri miru, ker niso našli osebe, ki je mladi američanki na plaži ukradla sandale Croks. :)
Saj se še spomnite vojske...
na vrh