Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Na kakšni postelji je spal ruski car?
Na kakšni postelji je spal Peter Veliki? Poglejte fotografijo. To je postelja, na kateri je spal ruski car Peter Veliki. Ozka, neugledna postelja. Na obeh ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Aleš Lisac
Dnevnik guruja
Komentarji:   2 08.01.2007

Aleš Lisac obožuje svoje ime. Tako, kot večina zemljanov. In to vedo celo v Mehiki, zato so mu z lahkoto prodali personalizirano razglednico.

Zadeva je enostavna. Ob večerji te prijazen možak v mehiški narodni noši vpraša za ime in ime članov družine, ki večerjajo s tabo. Potem pa čez nekaj časa prinese personalizirane razglednice. In praktično vsi v restavraciji kupijo.

Razglednica

4 razglednice – 20 dolarjev …

Zelo drag blog berete, dragi moji. Že tisti kuščar ni bil poceni, sedaj še te razglednice … Ampak kot v vseh drugih primerih, vas ne zanimajo produkcijski stroški, vas zanima končni rezultat. Naj tale Lisac piše pametne zadeve, koliko pa ga pisanje stane, je pa njegov problem …

»Do not talk labor pain, show me the baby,« :) pravijo.


Dodaj komentar


Komentarji:

08.01.2007 @ 13:27 ervinator
Reality check ...
Naj blog živi zaradi tebe, ne pa ti zaradi bloga! ;)
08.01.2007 @ 23:53 Zdravko
super :)
na vrh