Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Gradili desetletja, odšlo čez noč …
Dnevnik guruja
Komentarji:   0 14.04.2020

dave

Fotografija je nastala pred 11 leti, na Floridi, kjer sem se udeležil zaprte Mastermind skupine z Davidom Lakhanijem (avtor knjige Prepričevanje). Po enem od predavanj smo šli v bar. Vse stene bara, prelepljene z dolarji. Lastnik je uvedel svojo barsko folkloro – obiskovalci so na stene lepili dolarje. Nekateri so na prilepljen denar tudi kaj napisali in stene bara so počasi postale zanimiv, edinstveno avtentičen interjer. Takšnih barov je v ZDA kar nekaj.

Danes pa berem žalostno zgodbo.

Lastnik podobnega lokala iz ameriške zvezne države Georgia je v obupu, ker ni imel denarja za plače, postrgal vse dolarje z zidov. Nabral je 3.714,00 dolarja.

Zakaj je zgodba žalostna? Lastnik je »varčeval« 15 let, prihranki so izginili čez noč. Nekaj podobnega se danes dogaja mnogim slovenskih podjetjem. Leta, desetletja so se trudili, sedaj pa se zna zgoditi, da bodo v nekaj mesecih izgubili vse.

Zato je prav, da se iz blagajne, v katero podjetniki redno vplačujemo leta in desetletja, sedaj hitro vzame nekaj naših prihrankov in se nam konkretno pomaga. 


na vrh