Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Prevaranti
Zadnje čase veliko berem o takšnih ali drugačnih prevarantih. Prevaranti nas lahko ogromno naučijo o psihologiji prodaje. Zadnja dva, ki sem ju ujel na ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Sprožilci
Dobre knjige
Komentarji:   4 17.10.2006

Joseph Sugarman je napisal knjigo, ki jo morate imeti. Ker želite vedeti kako lahko nadzorujete misli vaše stranke, jo motivirate, vplivate nanjo in jo prepričate v nakup. Knjiga bo v nekaj tednih v knjigarnah. Priporočam! Tudi zato, ker smo jo izdali v našem podjetju, ampak ne samo zato. :) Res gre za odlično knjigo.


Dodaj komentar


Komentarji:

25.10.2006 @ 09:59 NATALIJA
Bo na voljo tudi na Vašem predavanju 13.11.?
25.10.2006 @ 18:13 Aleš Lisac
Jasno. :)
Dober prodajalec pa res ne bo izpustil takšne priložnosti, mar ne?
07.11.2006 @ 18:20 www.drazenpetrovic.si
Odlično, kot na moji strani :)
22.11.2006 @ 23:42 Vida
Knjiga je res fantastična. Nasvete je le še potrebno uporabiti.:)
na vrh