Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Niso plačevali davkov
Moji predniki so bili dobri prodajalci. Cesarja Friderika III. so prepričali, da jim je pustil prodajati, ne da bi morali plačevati davke. Kako? Nemški ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Televizija Vaša kanal - intervju z Alešem Liscem
Dnevnik guruja
Komentarji:   4 22.02.2011

vaskanal

Posnetek včerajšnjega intervjuja na TV Vaš kanal.

Sem kaj pametnega povedal? :)


Dodaj komentar


Komentarji:

22.02.2011 @ 15:30 Sašo
Kdaj pa ne? Ponavadi vedno odnesemo kaj koristnega :)

Super prispevek, vse pohvale. Primerno za CD izdajo "Znanje in izkušnje prodaje", mogoče bo ta radio celo še kaj investiral kot "so izdaja" :)

LP
22.02.2011 @ 20:07 Goran
Pozdravljen Aleš,

dosti zanimivega in pametnega sem slišal.
23.02.2011 @ 13:45 zlobni
Za začetek popravite naslov....
14.03.2011 @ 23:00 Helga
Seveda, zelo všeč! Veliko nanizanih idej ob simpatičnih humornih vložkih, tudi miniaturnih, kot je "sprehajati miško". Všeč tudi slike s terena (ker slike prodajajo :) Za prvo oddajo zelo dobro domišljeno, strukturirano, sproščeno.
na vrh