Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Niso plačevali davkov
Moji predniki so bili dobri prodajalci. Cesarja Friderika III. so prepričali, da jim je pustil prodajati, ne da bi morali plačevati davke. Kako? Nemški ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Stand Up komik leta
Dnevnik guruja
Komentarji:   2 06.01.2011

Eno neumnost sem naredil ... Prijavil sem se na natečaj za Stand Up komika leta ... Poglejte video, ki sem ga naložil na njihovo stran. Po tem videu, me bo kakšen komik počakal kje v temi. V vojski (JNA jasno) bi rekli, da Liscu sigurno "sleduje čebovanje" ... Zdaj je, kar je ...:)
 


Dodaj komentar


Komentarji:

06.01.2011 @ 19:46 sivolasi
Mag. Lisac, ker ste že odprli to temo, upam, da ne zamerite, če vam povem, da imate zelo simpatično, dobrodušno "faco".

In prepričan sem, da je za del vašega uspeha sokriv tudi vaš izgled, bolje obraz.

Osebno sem zelo pozoren na na simpatičnost "javnih" oseb.
Zoprnih se izogibam, saj me spravljajo v slabo voljo, pa četudi so še taki strokovnjaki. Take raje berem, nikakor pa jih ne gledam.

Pač imam rad lepe ženske in simpatične moške in z mojim okusom nima smisla polemizirati, ker ga vsekakor ne bom spremenil. :)

Še nekaj (zame) simpatičnih Slovencev:

- Slavoj Žižek
- Slavko Bobovnik
- Bogdan Barovič (v živo/na TV vsaj zame deluje precej bolje, kot na kakšni fotografiji).

Na nek način vidim vse naštete, vključno z vami, kot neke prijetne, dobrodušne "medvedke", ki dajejo močan vtis, da nikakor niso komu pripravljeni škodovati.

Govorim o izgledu, o vtisu.
06.01.2011 @ 21:46 Aleš
Hvala Sivolasi, škodovati pa res nočem nikomur, prav gotovo res. Hvala za prijazen komentar.
:)
na vrh