Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Prevaranti
Zadnje čase veliko berem o takšnih ali drugačnih prevarantih. Prevaranti nas lahko ogromno naučijo o psihologiji prodaje. Zadnja dva, ki sem ju ujel na ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Novoletno darilo za vas!
Dnevnik guruja
Komentarji:   0 30.11.-1

Tudi najboljši potrebujejo, mentorja, trenerja. Tudi najboljši potrebujejo, vsaj od časa do časa, kakšen nasvet.
In moje darilo za vas je marketinški nasvet.

Kaj bi me vprašali, če bi me dobili nekje na samem?

Recimo, da prisedete k meni v avto in se skupaj peljeva iz Šiške v Center Ljubljane. Katero vprašanje bi mi zastavili? Kaj bi od mene želeli izvedeti?
Postavite mi marketinško vprašanje in na vsa zanimiva vprašanja bom v posebnem videu odgovoril 7. januarja prihodnje leto.
Preprosto mi v odgovoru na ta mail postavite vprašanje, jaz pa vam bom 7. janurja poslal povezavo, na kateri si boste lahko ogledali moje odgovore na vaša vprašanja.
 


na vrh