Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Častim za rojstni dan!
Pred 11 leti sem v mailu, ki sem vam ga poslal za svoj rojstni dan, častil predavanje. In napolnil Halo Tivoli. Na dogodku so našteli malo manj kot 4.000 ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj London
Dnevnik guruja
Komentarji:   8 04.11.2010

Prejšnji teden sem bil v Londonu. Predaval sem na Evropski akademiji direktnega in interaktivnega marketinga. Kaj je o mojem predavanju zapisal marketinški super guru Drayton Bird, lahko preberete na njegovem blogu.

Če se želite udeležiti EADIM prihodnje leto, mi to sporočite. Za vas sem si izboril posebno ugodne pogoje. Res ugodne. Če vas zanima, mi pišite.

london1

Iz Londona sem svojim boljšim strankam poslal razglednico. Zakaj ne vsem strankam? Ker nimam toliko denarja, da bi pisal vsem. Marketinški lekciji? Lepo je, če s strankami pogosto komuniciramo, sploh če gre za prijateljsko, ne preveč prodajno usmerjeno komuniciranje. In druga lekcija – vse stranke niso enake, podjetniki moramo vedeti, v katere stranke se splača investirati več.

V Londonu sem šel tudi v Harrods. Tam je nakupovanje oziroma ogledovanje ponudbe res užitek. Našel sem tri »recesijske« izdelke, ki si jih moram nujno privoščiti.

london2

Najprej je tu avto za moja sinova. S pravim bencinskim motorjem. To bosta moja fanta vesela! Videti izraz na obrazih mojih sinov, ko bosta za božička dobila ta avto – neprecenljivo. :) Cena avta. Samo 9.499,00 funtov. David Beckham bi verjetno rekel, da je to res poceni.

london3

No, potem je tu izdelek zame. Našel sem res lep namizni nogomet. Si predstavljate face mojih frendov, ko jim povem, da sem za tole remek delo plačal samo 12.995 funtov? Če bi vsaj dali zaboj piva zraven.

london4

In še zadnji iz serije recesijskih izdelkov – čaj. Za kilogram čaja z zlatimi lističi boste plačali samo 2.000 funtov (2.298 evrov). To bodo prijatelji veseli, ko jih bova z ženo povabila na čaj!
Lekcija teh »recesijskih« izdelkov? Če prodajate nekaj, kar si ljudje (močno) želijo, cena ni pomembna. 

In še nekaj ... Vi ste zame še kako pomembni! Drug teden grem v ZDA. Če želite, da vam od tam pošljem razglednico, mi sporočite vaš naslov.
 


Dodaj komentar


Komentarji:

04.11.2010 @ 17:18 Sašo
Hvala za razglednico :)

Uživaj :)
04.11.2010 @ 18:48 Marjan Račnik
Aleš hvala za razglednico. Ker sem jo dobil, izgleda, da spadam med tvoje pomembne stranke :-). Sicer že dolgo nisem prišel na kakšno tvojo delavnico, te pa precej priporočam. Me včasih čudi, da na svojih treningih tolikokrat omenim tvoj blog, tvoj mastermind, tvoje delavnice... Le kaj ne bi, ko te stvari pozitivno vplivajo na moj posel. Recimo mastermind. Meni je pomagal, da sem razvil boljši poslovni model, da sem realiziral cilje, da imam boljše finančne rezultate kot lani in da imam še bolj zadovoljne stranke kot prej. Vse dobro ti želim.
04.11.2010 @ 20:43 Luka Jorgic
Živjo Aleš !

Nekaj ne razumem dobro, :) J

Ko si dal post od Banja Luke, si napisal, da boš s sabo v London vzel 400 razglednic in vprasal, če kdo ve za kakšne razglednice gre....

Ok, praviš, da si iz Londona nekaterim poslal razglednico....

Mene pa še vedno zanima kakšne vrste razglednico ? Pa me sploh ne bi, ampak, ko si že vprašal......

Jaz sem si mislil, da boš pač s sabo vzel 400 razglednic, PERSONALIZIRANIH in jih raztalal med tiste, ki jim boš predaval....

Morda pa jaz nisem dojel tvojega vprašanja iz prejšnjega posta....

Ko si že vprašal, sem mislil, da bo to ena ''finta'' za nas, da se naučimo ene lekcije, pa še zdej nisi povedal za kakšne razglednice je šlo....

J J

Lp,

Luka Jorgič
04.11.2010 @ 23:20 Gordon Skaljak
Hi Ales, next time you are in London give us a call so we can meet. In the meantime, 'postcard' from your next place or lecture is fine.
Pozdrav,
Gordon Skaljak
05.11.2010 @ 10:25 Zvone
Aleš hvala za razglednico in redno obveščanje o svojih aktivnostih. Z vašo rastjo rastemo tudi mi, vaše stranke in to je čar sodelovanja in ena od uspešnih ključavnic za zaklepanje strank. vsekakor želim prejeti razglednico iz ZDA, ki bo končala na vidnem mestu v moji pisarni. Če mi osebno piše guru vašega kova tudi meni osebno raste cena pri mojih sodelavcih in strankah, ki me obiščejo. Hvala in vse dobro še naprej.
05.11.2010 @ 10:31 Luka Jorgic
ALEŠ NAJLEPŠA HVALA ZA RAZGLEDNICO !

Šele danes sem jo dobil, zato lahko moj včerajšnji komentar spregledate !

J J

Ampak res mi ni bilo jasno, sedaj mi je pa vse kristalno jasno !

In vendar sem nekaj pravilno uganil ! Razglednica JE PERSONALIZIRANA !

Edino to sem zgrešil, ker sem predvideval, da jih boste ''raztalali'' med tiste, ki jim boste tudi predavali ( pač marketing :):) )

Res hvala, še enkrat, in kadarkoli boste pošiljali okrog razglednice, bom zelo vesel, če se boste spomnili name, saj mi to veliko pomeni !

Jaz se bom pa potrudil in..... Hm.... Bomo videli kaj bo prinesel naslednji teden !

Vsekakor ne bom pozabil na Vas !

Roka za roko, med za med !

J J

Lp,

Luka Jorgič
08.11.2010 @ 11:37 silvester
Moj naslov:
Silvester Krivec
Cilenškova 2
1000 Ljubljana

Pa srečno pot!!!!
21.12.2010 @ 12:19 Marta
Kartica iz ZDA bi bila pa res super
na vrh