Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Prevaranti
Zadnje čase veliko berem o takšnih ali drugačnih prevarantih. Prevaranti nas lahko ogromno naučijo o psihologiji prodaje. Zadnja dva, ki sem ju ujel na ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Parkirni prostor za najboljšega
Dnevnik guruja
Komentarji:   6 05.12.2006

Letos poleti v Clevelandu (ZDA). Najboljše parkirno mesto ni za šefa, pač pa za uslužbenca, ki se je ta mesec najboj izkazal. Parkirno mesto tik pred vhodom v stavbo, je lepa nagrada, sploh v ZDA :)

parking

Kako radi imajo nekateri šefa, je nazorno pokazal Iztok Bevk v svojem kratkem videu. Zabavno! Oglejte si video na njegovi spletni strani.

Motivirani sodelavci


Dodaj komentar


Komentarji:

05.12.2006 @ 18:54 Super Tine
Meni se pa zdi da je g.Iztok Bevk naredil na Vas-Aleš dober vtis in se izkazal;nakar ste mu "postavili parkirni prostor" na Vaši strani ker si je to zaslužil...
To je lepa nagrada;ki pa ima večji pomen npr.:dobro priporočilo od Vas
bo sigurno marsikaterega prepričalo v obisk delavnice...
05.12.2006 @ 21:48 Aleš Lisac
Tine, priznam. Pred leti sem bil na Iztokovi delavnici. Priporočam. Video je pa tudi odličen, mar ne?
05.12.2006 @ 21:59 Afna
Ha-ha... sem si oddahnila, najprej sem mislila, da je to njegov odnos do strank in ne do šefa. Sem mu skoraj jaz kakšno svetovanje ponudila. Mislim pa, da se je tako zelo potrudil s svojo spletno stranjo, da si zasluži, da se kdo "sparkira" tudi na njegovem forumu... Morda pa dobimo še kakšen brezplačen namig, kot smo pri nekaterih to že navajeni... :)
06.12.2006 @ 08:17 miran
Aleš, hvala za tole parkirno mesto... Vsak dan izvemo kaj novega in se tega poskušamo naučiti tako hitro in tako dobro kot je pri vsem tem navalu informacj mogoče... Če se tale link zasidra pred vhodom informacij v naše vgrajene miselne procesorje, bo večkrat opažen in ni vrag, da ga ne obdelamo bolj podrobno.
06.12.2006 @ 08:20 Peter
boksarska vrečka. super ideja. jaz sem že nekaj časa nazaj nekaj "sanjal", da če bi imel svoj lokal bi obvezno v njega postavil, malo večjo kot je ta v videu, boksarsko vrečo. OBVEZNO. in ne me prašat zakaj!
06.12.2006 @ 11:39 Gjera
Sem slišal (mogoče je to le urbana legenda), da imajo na japonskem prakso, da postavijo v prostor za rekreacijo (to bi naj imele večje firme oz. koncerni), boksarsko vrečo ki ponazarja nadrejenega. Nad to vrečo se potem podrejeni znašajo in tako sproščajo negativno energijo.
Po pravici povedano ne vem ravno čemu bi to koristilo, ker konflikti med tema dvema osebama še vedno ostanejo nerazrešeni...
na vrh