Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Častim za rojstni dan!
Pred 11 leti sem v mailu, ki sem vam ga poslal za svoj rojstni dan, častil predavanje. In napolnil Halo Tivoli. Na dogodku so našteli malo manj kot 4.000 ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Lisac v Hollywoodu!
Seminarji
Komentarji:   5 25.03.2010

Kdaj ste bili nazadnje v Sarajevu? Jaz bom Sarajevo prvič (tole priznam s težavo) obiskal 28. maja letos. Službeno. Če želite slišati, kako se mučim s srbohrvaščino, potem vljudno vabljeni na seminar. Predaval bom v hotelu Hollywood. Po seminarju pa nam tudi ne bo dolgčas, saj veste, posli v nekdanji Jugi so prvovrstni družabni dogodek.

Č e potrebujete še dodaten razlog za izlet v Sarajevo, pridite poslušat ta seminar. Sicer sem do sedaj predaval že v vseh nekdanjih jugoslovanskih republikah, razen v Črni gori. Prejšnji teden pa sem predaval v Prištini. 
 


Dodaj komentar


Komentarji:

25.03.2010 @ 14:37 Marjan - vodja.si
Aleš generacijo! Da te potolažim. Jaz grem tudi šele letos prvič v Sarajevo. Konec junija.
25.03.2010 @ 20:45 Bujes
Jaz se bil v Sarajevu prvič par mesecov nazaj in to ravno v hotelu Hollywood. Lep hotel :D
26.03.2010 @ 01:06 Sašo
Aleš eno vprašanje imam zate. Zakaj se mučiš s srbohrvaščino, ko pa bi lahko lepo vse izpeljal v Slovenskem jeziku?
Da bodo udeleženci razumeli bodo pa že poskrbeli organizatorji ;)

Če pogledam tujce, ki prihajajo v Slovenijo na predavanja ali kako drugače poslovno sodelovati, sem do sedaj slišal, da so govorili samo v svojem jeziku ali angleščini. S slovenščino se ni nihče matral.

...bi pa blo fajn slišati :)
26.03.2010 @ 12:11 Aleš Lisac
Sašo, saj se v resnici ne mučim preveč s srbohrvaščino ... :) Saj veš, mi starci smo se še v šoli učili, pa JLA ...
Sicer pa, oba veva, da bo udeležencev več, če bom govoril v njihovem jeziku. In to, da govoriš v jeziku, ki ga govori občinstvo je še dodaten način, da se jim prikupiš.
26.03.2010 @ 13:52 silvester
Bravo. Hollywood je Holywood, pa čeprav v Capajebo. Tudi sam sem že predaval v Holywoodu, mapak za sedaj samo v tem v Sarajevu.
Srečno na čevapih!!!
p.s.:res pa je tudi da "bosanci" ne komplicirajo glede jezika!!
na vrh