Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Častim za rojstni dan!
Pred 11 leti sem v mailu, ki sem vam ga poslal za svoj rojstni dan, častil predavanje. In napolnil Halo Tivoli. Na dogodku so našteli malo manj kot 4.000 ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Največji slovenski marketinški seminar
Seminarji
Komentarji:   2 01.02.2010

Še nekaj dni manjka do prvega velikega marketinškega seminarja, ki bo 04. februarja v Ljubljani. Potem pa še najmanj trije termini. Več o terminih in seminarjih lahko preberete na spletni strani podjetja Lisac&Lisac.

Velike seminarje organiziramo zadnjih 5 let. Gre torej za že tradicionalno prireditev. Nikoli do sedaj nismo imeli manj kot 2000 udeležencev. Tudi letos kaže podobno. Danes, ko to pišem, imamo že več kot 2300 prijavljenih. Ponosen sem, da nam zaupa toliko ljudi. Mnogi se hvalijo z veliko e-mail listo, mnogi govorijo, da imajo veliko obiska na spletni strani, ampak elektronski obiski so eno … pripraviti ljudi, da se nekam odpeljejo in si za dogodek vzamejo cel dan, pa je nekaj drugega.

Kako mi je to uspelo? Dolga zgodba, polna malenkosti, mini skrivnost … Veliko trdega dela. Ampak, če bi moral povedati vso zgodbo v nekaj besedah, potem je odgovor, zakaj nam uspeva iz leta v leto, že 15 let … preprost.

Pomagali (moja ekipa in jaz) smo zelo velikemu številu slovenskih podjetnikov.

Kakorkoli štejem, vedno je številka večja od 45.000. Če enkrat pomagaš več deset tisoč ljudem, če več tisočim osebno pomagaš, narediš kakšno uslugo, ljudje tega ne pozabijo. V času, ko zvestobe ni praktično nikjer več, še najmanj pa so zvesti kupci, se jaz lahko pohvalim, da imam zelo veliko zvestih strank.

Še naprej se bom trudil pomagati čim večjemu številu podjetnikov. To je moje poslanstvo in to mi na koncu prinese tudi nekaj evrov. Evo, to je vsa skrivnost, za tiste, ki se sprašujejo, kako je to mogoče. Pa vztrajati je treba. Svoje prvo podjetje sem oprl leta 1989, Lisac&Lisac pa letos slavi 15. obletnico obstoja.

Letos bo seminar še boljši kot do sedaj. Dva dodatna predavatelja, ena predavateljica, več ur predavanj, več vsebine. Cena je še vedno nič evrov, ker nam pri organizaciji ponovno pomaga Toyota. Vstopnice je torej za vse udeležence kupila Toyota. Vabljeni tudi vi. 


Dodaj komentar


Komentarji:

04.02.2010 @ 21:18 Sašo
Super je bilo, priporočam tudi ostalim (be se bodo še lahko prijavili) :)

LP
09.02.2010 @ 22:22 Igor
Super, odličen seminar. Želil bi si, še več takih in podobnih seminarjev.

Ob tej priložnosti bi se lepo zahvalil vsem nastopajočim, sponzorju seminarja, Toyoti in celotni organizaciji ter zaposlenim v podjetju Lisac&Lisac kakor tudi g. Alešu in g. Blažu Liscu, hvala. Vsi skupaj so mogočili, da je nastal tako uspešen in poučen seminar, obenem pa ga vsem tudi toplo priporočam.

Lp
na vrh