Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Na kakšni postelji je spal ruski car?
Na kakšni postelji je spal Peter Veliki? Poglejte fotografijo. To je postelja, na kateri je spal ruski car Peter Veliki. Ozka, neugledna postelja. Na obeh ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Tržna niša
Marketing
Komentarji:   1 03.12.2006

Moj prijatelj Andrea (skupaj sva študirala v Italiji in ZDA) je našel lepo tržno nišo. Angležem prodaja nepremičnine v Venetu.

In mu gre. Ker je našel kupce, ki si nepremičnin želijo. Ker Andrea govori angleško, je v veliki prednosti pred ostalimi nepremičninarji v Italiji. Odšel je tudi na sejem nepremičnin v London in bil tam edini italijanski razstavljalec ... Večina njegovih strank si nepremičnine ogleda in tudi kupi - le redko kdo pride iz Anglije samo malo pogledat ...

Kakšna ideja za slovenske nepremičninarje? Andrea pripravlja nov projekt. Sedaj odhaja v Moskvo. Tam je veliko bogatih ljudi, ki so pripravljeni (pre)plačati milijonček, dva, tri ... za lepo vilo ali stanovanje v Benetkah.

Pa še to, Andrea pravi, da se bo ob uvedbi evra v Sloveniji veliko izdelkov in predvsem storitev podražilo, cena nepremičnin (predvsem v Ljubljani) pa bo padla. Ker je že itak vse predrago. Se strinjam z njim.

Aja, če vas zamika kakšno stanovanje v Benetkah: http://www.propertiesinitaly.net/


Dodaj komentar


Komentarji:

04.12.2006 @ 10:06 Maja
En prijateljski nasvet, da bo tvoja stran ostala brana: linke na "tuje" delaj tako, da se odprejo v novem oknu, tako bo tvoje še vedno ostalo odprto in te bomo lahko brali naprej, ko bomo drugega zaprli.
Po moje je to tudi marketing ;)
na vrh