Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Prevaranti
Zadnje čase veliko berem o takšnih ali drugačnih prevarantih. Prevaranti nas lahko ogromno naučijo o psihologiji prodaje. Zadnja dva, ki sem ju ujel na ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Mastermind - Useppa Island Florida
Dnevnik guruja
Komentarji:   13 14.04.2009

Obljubil sem vam, da bom napisal več o Mastermindu na Floridi. Najprej nekaj o udeležencih. Pri vsakem udeležencu sem dodal njihove spletne strani. Zakaj je lahko to koristno za vas, ki berete dnevnik marketinškega guruja?

Ker se z vsemi udeleženci Masterminda zelo dobro poznam. Ker se bomo dobivali redno štirikrat na leto. Vsa skupina pride kmalu tudi v Slovenijo! Če imate kakšno idejo ali vprašanje, se lahko obrnete name in bomo videli, kaj se da narediti.

Podobno skupino bom v naslednjem mesecu sestavil tudi v Sloveniji. Iščem torej 10 posameznikov, ki se zelo dobro spoznajo na določeno področje in bi v poslu radi še bolj napredovali. Iščem 10 bistrih posameznikov, ki so pripravljeni pomagati in odkrito deliti informacije z drugimi udeleženci prvega Lisac&Lisac Masterminda. Če vas zanima, če želite biti v ekskluzivni prvi skupini, mi pišite. Ne morem vam obljubiti, da vas bom izbral, bom resno razmislil o vaši prijavi. Cena? Odvisno, kje bomo zadevo naredili, ampak par tisoč evrov imejte vsekakor pripravljenih.

Udeleženci Useppa Island Masterminda in njihove spletne strani:

Tony Laidig – Specialist za “Public Domain”. Ste vedeli, da je vsaj 85 milijonov knjig v “public domain”, kar pomeni, da jih lahko prosto uporabljamo (prepisujemo iz njih, natisnemo, prodajamo,distribuiramo)? Vse, kar je bilo v ZDA izdano pred letom 1923, lahko vsak prosto uporablja, in enako velja za vse, kar je bilo izdano pred letom 1964. Tony je tudi oblikovalec, oblikoval je več kot 600 knjižnih naslovnic. www.publicdomaincodebook.com

Denise Wakeman – specialistka za poslovne bloge. Če pištete ali berete blog, je Denise iz “blogsquad” pravi vir informacij. www.blogsquad.biz in www.denisewakeman.com

Tony Michael – šef marketinga v podjetju, ki ima 100.000 članov iz 180 držav. In vsi plačujejo naročnino. Sicer pa je Tony genijalec, ki prehodil pot od brezdomca (dve leti je spal v avtomobilu) do milijonarja. www.successuniversity.com.

RJon Robins – odvetnik, ki uči druge odvetnike, kako voditi majhno odvetniško pisarno. Že dolgo trdim, da odvetniški posel ni nič drugačen od vseh ostalih poslov … vsi si želimo več strank, jim zaračunati več in poskrbeti za to, da nas priporočajo in se pogosto vračajo. Mimogrede, RJonova žena je svetovno znana oblikovalka (oglasi za 7UP, Dr. Pepper …). www.howtomanageasmalllawfirm.com

Don Kennedy – je zdravnik, profesor, predavatelj, coach. Je svetovno priznan specialist »on longevity and smoking cessation and his unique Smoking Bahbit™ program has helped hundreds beat nicotine addiction«. Če želite prenehati kaditi, vam Don 100% lahko pomaga! www.bahbits.com

Peter Parks – če si želite obiskovalce na vašo spletno stran in to takšne, ki tudi kupujejo, potem vam Peter lahko pomaga. Nedavno je novincu v poslu pokazal, kako v 181 dneh do 22.000 novih strank, ki so kupile za $2,178,000.00 izdelkov in storitev …
www.niche-profit-marketing.com

Rebecca Joy - gasilka, ki se bo maja, po 26 letih službe, upokojila. V svojem življenju je videla preveč posledic neumnih človeških odločitev in zato je ustvarila gibanje »simple awareness«.
www.simpleawareness.com

Terri Levine – the Guru of Coaching. Ime verjetno pove vse. Avtorica številnih knjig ...
www.terrilevine.com, www.coachinstitute.com, www.coachlearn.com

Dr. Rachna Jain – doktorica klinične psihologije, pojavlja se v NBC today, trenutno študira psihologijo socialnih medijev. www.salesandmarketingcoach.com

Dave Lakhani – mojster prepričevanja, serijski podjetnik, v svojem življenju je počel že marsikaj .. bil je dvakrat ustreljen, večkrat zaboden, tepel se je na nelegalnih “barn fights”, tepel se je pod sponzorstvom pivovarne Budwizer, bil je policaj pod krinko, pripadnik kulta, vodil in prodal vsaj 8 podjetij, njegovo marketiško podjetje je med najhitreje rastočimi ameriškimi podjetji ... Izjemno zanimiv človek, odličen prijatelj, velik strokovnjak za prepričevanje, marketing, prodajo, odličen govornik.
www.boldapproach.com


Dodaj komentar


Komentarji:

  • Stran
  • 1
  • 2
  •   
15.04.2009 @ 08:13 stric
zanimivo!
16.04.2009 @ 04:51 DJ Lovro
Mega! Nekje bom ukradel par tisoč evrov in potem ... se vidimo! Super informacije, hvala!
16.04.2009 @ 12:51 Marko
to o odvetnikih ni čisto res, da je z njimi tako kot z vsemi ostalimi. to je mogoče res v ameriki, samo pri nas so pa zelo omejeni z "marketingom". Pdvetnik ne sme imeti niti nalepke na vtomobilu, tudi glede logotov odvetnikov je težavno. V glavnem kakršnokoli reklamo si narediš, ni dovoljena. Vse kar je, gre preko priporočil.

Pred dobrim mesecem je štartala spletna stran moje mame, kjer smo prav tako imeli zelo velike probleme kako privabiti stranke, brez da bi prišli v navzkriž z našo zakonodajo. Odvetnik ne sme govoriti niti o svojih poklicnih referencah, kje vse je že delal, kakšne so njegove izkušnje itd.

še spletna stran: www.danicaferlin.si
16.04.2009 @ 13:38 Pero
Marko oprosti,ampak mene ta stran ne prepriča
16.04.2009 @ 15:52 Marko
vsaka kritika je dobrodošla in vsake sem vesel. Samo dal sem primer, s čim se morajo odvetniki spopadati.

Pri odvetnikih, če pomislim, se seveda da tudi na način Čeferina, da pač iščeš medijsko pozornost, samo je problem, ker niso vsi za tak način izpostavljenosti..
16.04.2009 @ 19:52 grascakinja
Ko pridejo, jih absolutno mroaš peljati v Celico - da še jaz nalepim en link: www.hostelcelica.com...
17.04.2009 @ 10:09 stric
Joj, Marko, kaj pa lektoriranje tekstov!?

Drugače se mi zdi pa predstavitev na spletu korektna - koristni nasveti in informacije - je pa res, da ni referenc in posledično zaupanja...
17.04.2009 @ 12:00 Marko
referenc po zakonu ne sme bit ;)
17.04.2009 @ 15:35 Aleš Lisac
Marko ... pravi podjetniki nikoli ne počepnejo pred prvim NEjem, ki se pojavi. Richard Branson je (ko su mu rekli, da na svojo Colo ne sme napisati, da ima afrodizične učinke) na svoj Colo dal napisati nekaj v stilu: "Ker nam zakon to prevoveduje, na tem mestu ne smemo napisati, da ima naša Cola afrodizične učinke ..."

Referenc sicer advokati ne smejo navajati, lahko pa zadevo rešite drugače ... Razmislite malo, poti je veliko. Tudi oglaševati odvetniki ne smete, ampak Aleš Lisac lahko v svoji založbi izda knjigo, ki jo napiše advokat X,Y in to knjigo potem na veliko oglašuje v vseh medijih.

Domišljija, dragi moji, domišljija je potrebno imeti :)
17.04.2009 @ 16:20 Marko
tudi to ni ravno v redu. Recimo že objava člankov v revijah je sporna, še posebej ker se ne ve, če si plačal da si napisal članek (za lastno reklamo) ali ne. sicer pa saj pravim, kljub vsemu temu moji mami ne gre slabo ;) ni to, da bi se ustavil pred vsakim Nejem. Jih je bilo že ogromno pa še več jih bo :)

lp
  • Stran
  • 1
  • 2
  •   
na vrh