Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Prevaranti
Zadnje čase veliko berem o takšnih ali drugačnih prevarantih. Prevaranti nas lahko ogromno naučijo o psihologiji prodaje. Zadnja dva, ki sem ju ujel na ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Kraljeva poroka, kraljica ...
Obujamo spomine
Komentarji:   1 22.10.2008

Že kar nekaj časa je minilo, odkar sem posnel to sliko. Sem bil ob pravem času na pravem mestu. :)

diana

Čas res hitro teče. Diane ni več, je pa danes v Ljubljani kraljica.

kraljica

Ker smo ravno danes organizirali seminar v hotelu Union, so imeli naši udeleženci ekskluziven pogled na odhod kraljice iz hotela. Odpeljala se je z Land Roverjem, ki ima slovensko registrsko tablico, volan pa na desni strani. Zanimivo mar ne? :)
 


Dodaj komentar


Komentarji:

22.10.2008 @ 22:20 Sašo
Kaj naj rečem, si človek rojen pod srečno zvezdo. Vedno ob pravem času na pravem mestu :)

p.s.: prva slika je danes gotovo precej vredna; kakšni zbiratelji ali "fani" Diane bi po mojem precej plačali zanjo. Si jo že probal prodati?
na vrh