Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Prevaranti
Zadnje čase veliko berem o takšnih ali drugačnih prevarantih. Prevaranti nas lahko ogromno naučijo o psihologiji prodaje. Zadnja dva, ki sem ju ujel na ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Videl sem medveda!
Dnevnik guruja
Komentarji:   3 16.08.2008

Ta pravega.

In ni bil za rešetkami, temveč v gozdu, od mene oddaljen manj kot 30 metrov. Pa še sam nisem bil ... Z mano so bili žena, sinova (3 in 6 let) in sosedova deklica (10) let. Vse se je dogajalo na cesti ob gozdu, mi pa smo bili peš. Najbližja vas je bila za nosilca zlate medalje v teku na sto metrov oddaljena približno pol minute.

Kaj smo naredili? Prosto po Alan Fordu smo se odločili, da smo mi sami, medvedka pa ima morda mladiča zraven in je najbolje, da pobegnemo. Celo zgodbo - z ženine perspektive, lahko preberete na tukaj.

Sicer sem vikend preživel na slovensko hrvaški meji. Včeraj sva se z ženo opeljala raziskovat Podstene, Čučak, Brod Moravice, Skrad itn. Guru je tudi dvakrat uporabil ženin fotoaparat:

poceni

Kot vidite, nekateri še vedno verjamejo, da je mogoče na enem mestu kupiti nekaj, kar je poceni in dobre kvalitete. Včasih res. Sicer pa je veliko bolje, da ste ali kakovostni ali pa poceni. Oboje skupaj redko deluje.

biodezela

Hrvati se gredo biodeželo. Za prepričevanje so uporabili nekaj, kar praktično vedno deluje. Bili so natančni, specifični. Niso rekli, da večina  državljanov nima pojma, kaj je biogorivo. Natančen podatek vedno deluje bolj prepričljivo kot pavšalne ocene.

Bi oba posnetka še bolj natančno in podrobno komentiral, ampak se moram s prestrašeno ženo še malo pogovarjati o medvedu. In preigravati različne scenarije. Mislim pa, da je sezona najinih dolgih, večernih sprehodov ob Kolpi začasno zaključena. Itak, saj gremo jutri na morje. Igram se z mislijo, da računalnika ne bi vzel s sabo. No bomo - boste videli.


Dodaj komentar


Komentarji:

17.08.2008 @ 10:28 jurij
Aleš, imaš-te izkušnjo, ki si je mnogo ljubiteljev narave želi, a se je ob tem tudi zelooo hudooo boji.
Sem pa potem še prebral, kako je to doživela tvoja žena.
In sem potem malo pogledal še po njenem blogu. In naletel na tisto o klopih.
Vsi vemo kako majhni so, a na Slovenskem v primerjavi z medvedi naredijo človeški populaciji neizmerno več težav.
Celo smrtnih, da o težkih posledicah sploh ne govorimo.
17.08.2008 @ 21:24 Aleš Lisac
Jurij, medveda sem jaz v naravi videl že drugič. Prvič, ko sem bil star 14 let. S prijatelji smo si v gozdu nad potokom iz starih desk zbili kočo. Enega lepega dne je bila zasedena ... Kako smo tekli :) Z ženo pa sva na tej isti poti, kjer smo včeraj srečali medveda, videla risa. Ampak nisva nič tekla. Ris nekako ne vzbuja strahu ... blagovna znamka Ris ima očitno druge značilnosti kot blagovna znamka Medo :)
16.06.2010 @ 19:29 Goran
Hi hi, ta pa je odlična:
>>medveda sem jaz v naravi videl že drugič. Prvič, ko sem bil star 14 let. S prijatelji smo si v gozdu nad potokom iz starih desk zbili kočo. Enega lepega dne je bila zasedena ... Kako smo tekli :)<<
na vrh