Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Another drink?
Pravkar sem se vrnil z marketinškega križarjenja po Karibih. Malo sem predaval, malo pa sem užival v toplem karibskem vremenu. In v tem uživaškem delu ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Denar, veliko denarja!
Obujamo spomine
Komentarji:   3 23.06.2008

Eden starih trikov v direktnem marketingu je uporaba bankovcev in kovancev v direktni pošti. Eden prvih, ki je zadevo množično uporabljal, je bil pokojni Gary Halbert. Če niste prebrali vsaj dvajset njegovih pisem (starejša so najboljša), ste veliko zamudili. No, še je čas, samo kliknite sem.

denar1

Jaz sem v svojih akcijah bankovce uporabil velikokrat. Kaj mislite, kako so me gledali na carini, ko sem prevzel ogromen paket denarja? Bankovce iz različnih držav … Ja, bilo je zabavno. Če vas zanima, kje lahko kupite bankovce in kovance (neveljavne seveda) mnogih držav, potem kliknite na tale link.

Trenutno imam kar veliko zalogo mozambiških in perujskih bankovcev. Jih bom uporabil v kratkem. Seveda pa je največje zanimanje in odziv doživela akcija, ko sem uporabljal stare iraške bankovce, na katerih je upodobljen Sadam Husein. V pismu sem govoril o tem, da je ubogi Sadam naredil samo eno veliko marketinško napako. Govoril je resnico, orožja za množično uničevanje res ni imel, vendar pa svojih trditev ni znal dokazati.

Vas zanima, kateri bankovci so najdražji? Jugoslovanski seveda. Več ničel, večja je cena …
 


Dodaj komentar


Komentarji:

23.06.2008 @ 10:49 Aleš Lisac
Hm ... link na prodajalca denarja ni čisto pravi. Da ni mojim dobaviteljem zmanjkalo denarja ... Tudi prodajanje denarja ni ravno enostaven in lahek biznis ...
23.06.2008 @ 22:34 Sašo K
Zanimivo.

Mogoče še kakšen primer slovenskega oglasa z denarjem, preden začnem brati pisma Garyja Halberta?

Ena ideja mi pride na pamet. Kuverta z okencem, notri pa bankovec za 20€ na vidnem mestu. Kdo nebi odprl takega pisma :)
24.06.2008 @ 07:16 Dante
Mogoče poštar?
Ali pa :)
na vrh