Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Prevaranti
Zadnje čase veliko berem o takšnih ali drugačnih prevarantih. Prevaranti nas lahko ogromno naučijo o psihologiji prodaje. Zadnja dva, ki sem ju ujel na ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Mrežni marketing v Skopju
Obujamo spomine
Komentarji:   4 16.06.2008

Tokrat v rubriki Obujamo spomine utrinek s predavanja v Skopju leta 1994. Takrat smo v Skopju prodajali čistila. S pomočjo mrežnega marketinga. V enem letu smo prišli z nič zastopnikov na več kot tisoč. Uganete, kdo je na sliki poleg mene?

randyskopje

Gospod z brado je Randy Gage. To je tisti, ki je napisal knjigo »Why you're DUMB, SICK & BROKE…«

Marketinška lekcija? Svet je majhen. :) Poleg tega pa ukvarjanje z mrežnim marketingom svetujem prav vsem. Če ne drugega, se boste veliko naučili. Morda boste tudi kaj zaslužili.
 


Dodaj komentar


Komentarji:

16.06.2008 @ 11:40 Aleš Lisac
Evo, še ena slika z Randyem. Tale je iz ZDA. Okusno oblečena guruja in primerna dekoracija. :)
17.06.2008 @ 09:06 Enes
Aleš, zakaj ti džiš ameriško zastavo? :)
17.06.2008 @ 09:53 Aleš Lisac
Enes, če je ne bi držal bi padla ... :) Na seminarjih, ki jih prirejajo Američani je vedno vsaj kakšna zastava na odru. Zanimivo, mar ne?
24.08.2008 @ 00:07 nastja
Spoštovani!Lepo da svoje izkušnje posredujete naprej.Začela sem se ukvarjati z mrežnim marketingom in ne znam začeti.Bila bi zelo vesela,če bi mi poslali kakšen dober predlog.Lep pozdrav
na vrh