Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Prevaranti
Zadnje čase veliko berem o takšnih ali drugačnih prevarantih. Prevaranti nas lahko ogromno naučijo o psihologiji prodaje. Zadnja dva, ki sem ju ujel na ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Perfect shave, Mister?
Dnevnik guruja
Komentarji:   4 31.05.2008

Kdo se lahko upre vabilu 13-letnika, ki vpraša: »Perfect shave, Mister?« in ob tem pokaže na svoja lica? In sem se dal obriti (še posebej, ker sem vedel, da mi je žena sunila mojo žiletko …).

shave1

Gillette Fusion se lahko skrije pred mojim turškim brivcem. Končni rezultat? Lička mehka kot dojenčkova ritka. Dlake v nosu postrižene, dlake v ušesih populjene, celo požgane s plamenom! Seveda mi je brivčev 13-letni »direktor marketinga« postregel tudi s pravim turškim čajem, ki se pije iz prikupnih steklenih kozarcev. Priporočam (tako britje kot čaj), ne bo vam žal.


shave2

Zakaj brivcev pri nas ni več, ne vem. Mislim pa, da je brivce iz posla izrinil naš prehiter način življenja. Ves čas nekam hitimo, britje pri brivcu pa vzame nekaj časa. Večina Slovencev še za zajtrk nima časa, kaj šele za brivca. Res škoda, da jih ni več, zadnji, ki se ga jaz spomnim, je bil v centru Ljubljane, nasproti Centromerkurja.

 

Dodaj komentar


Komentarji:

31.05.2008 @ 23:30 Gregor
Se definitivno strinjam in mislim, da odgovora dejansko sploh ni treba kaj pretirano iskati. Zagotovo je v prvi vrsti hiter tempo življenja in s tem povezana praktičnost/hitra rešitev, ki jo nenehno iščemo, da si pridobimo kakšno minuto (in posledično na koncu kakšno uro).

Bogastvo se dandanes meri s količino prostega časa. ;-)
02.06.2008 @ 19:16 Andrei
Sam sem si iz jutranje-časovnih razlogov omislil britje v avtu. Kar gre, edino kolonjsko sem si lahko dal, ko sem prišel do prvega semaforja, to pa je bilo običajno na Rudniku. Zdaj pa se ne vozim več ...
04.06.2008 @ 10:58 Gregor
Andrei, upam, da ne zaradi tega, ker ste iskali tiso kocino pod brado, ki je še bila tam, vsa nesramno štrlela in se ni pustila vašemu bri ... BOOOM ... car crash?
04.06.2008 @ 22:04 Andrei
@ Gregor: Ne, ni, sem pazil, zdaj pa tega ne počnem več, je bilo res neodgovorno. Sedaj sem na kolesu, tu pa je zadeva bistevno težje izvedljiva.
na vrh