Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Prevaranti
Zadnje čase veliko berem o takšnih ali drugačnih prevarantih. Prevaranti nas lahko ogromno naučijo o psihologiji prodaje. Zadnja dva, ki sem ju ujel na ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Osebne poštne znamke - drugič
Dnevnik guruja
Komentarji:   4 27.11.2007

Se spomnite zapisa o tem, kako smo se morali potruditi, da smo prišli do osebne poštne znamke? Nataša se je morala pošteno potruditi. In na koncu nam je uspelo. Kupili smo osebno poštno znamko. Premagali smo poštni oddelek za preprečevanje prodaje.

znamka

Vendar pa nismo edini. V letu dni se je več kot 130 srečnežev prebilo skozi zakompliciran postopek. Seznam osebnih poštnih znamk, si lahko ogledate na tem naslovu: http://www.osebneznamke.org/. Glasujete lahko za znamko, ki vam je najbolj všeč. Naša znamka ima zaporedno številko 131. :) Koliko bi šele bilo osebnih poštnih znamk, če bi se jih dalo malo bolj enostavno kupiti ...

 


Komentarji:

27.11.2007 @ 19:36 Sašo
Zanimivo, sploh nisem vedel da je možno imeti svojo znamko..
Kako je pa potem z naročilom teh znamk, a imajo določeno število minimalnega odkupa ali je po dogovoru?

Glas oddan, drugače je pa res kar komplicirani postopek lahko bi naredili kakšen boljši in manj kompliciran sistem.
29.11.2007 @ 00:20 Nena
Predvidevam, da je bil postopek na začetku res kompliciran, dolg....moram reči, da sem se ob branju zabavala in enostavno sem si rekla - zakaj pa ne tudi jaz...res, pošta je zadevo poenostavila in kot pravna oseba sem znamko uredila in oddala v nič več kot štirih minutah, pa še to bolj zaradi igranja in menjave barve okvirja....da zadeva res teče, kot po maslu, sem za "vsak slučaj" naredila še eno. Ali mi jo bodo zavrnili ali ne, pa še ne vem. Moram počakati blagoslov. Malo me je zmedla njihova zahteva okoli tehničnih značilnosti in možnost zavrnitve brez obrazložitve....Oni lahko...

Ps. Vsekakor se moja znamka ne more kosati z vašo. Odlična je...vse v enem. Ali imate mogoče v priročniku celostne grafične podobe tudi "zgodbo", kot subjektivno izkušnjo, ki nastane v možganih, zaradi vpliva barve in stilizirane tipografije? V kolikor imate, bi želela primerjati z mojo grafološko analizo logotipa v kombinaciji z interpretacijo barv.
05.12.2007 @ 18:39 Lovro
Ja, res sem spet pomislil na vas, ko sem dobil "celo na dom" ponudbo pošte z enostavno obrazložitvijo o enostavnosti do svoje osebne znamke (posnemeš fotografijo, pošlješ na pošto,...). Na letaku so vse kontaktne številke in obljuba, da boste potrebovali največ 14 dni, da jih dobite v roke. Žal šele leto dni potem, ko je nekdo od udeležencev Lisac seminarja v dec 2006 to možnost napovedoval s 1.1.2007. Očitno so se zdaj zbudili, jaz pa, kot sem obljubil, ker so skrajšali postopek, bo kmalu imel svojo znamko tudi DJ Lovro.
06.12.2007 @ 21:58 Tamara
Zanimivo, hvala za link.
na vrh