Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Gradili desetletja, odšlo čez noč …
Fotografija je nastala pred 11 leti, na Floridi, kjer sem se udeležil zaprte Mastermind skupine z Davidom Lakhanijem (avtor knjige Prepričevanje). Po enem ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Marketingsuccess.tv
Marketing
Komentarji:   1 15.11.2007

Vas zanima Corporate Blogging, Search Engine Optimisation, Social Media, Podcasting, Loyalty Programs, Broadband TV, Direct Marketing, Advertising, Exhibiting and Brand Management?

Znate gledati in poslušati v angleščini? :)

Potem nujno kliknite na www.marketingsuccess.tv. Gre za marketinški TV kanal! Marketinški guruji za vas brezplačno. Samo registrirati se morate. Bi imel kar slabo vest, če bi vam pozabil tole povedati. Uživajte.


Dodaj komentar


Komentarji:

15.11.2007 @ 22:20 Anže Ž.
Zakon tole Aleš :)

p.s.
daj popravi stran, da ko prideš preko RSS vira da vidiš vsebino vnosa v blog in da ni treba klikati na osnovno stran da lahko preberem na kar sem kliknil v RSSju..
na vrh