Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Častim za rojstni dan!
Pred 11 leti sem v mailu, ki sem vam ga poslal za svoj rojstni dan, častil predavanje. In napolnil Halo Tivoli. Na dogodku so našteli malo manj kot 4.000 ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Hooters
Dnevnik guruja
Komentarji:   3 15.11.2007
Seks prodaja. Brez dvoma. Moški pa tudi ženske v Hooterse radi zahajamo. Pa ne samo zato, ker tako dobre hrane nimajo niti v Parizu. J

hooters

Pokojni lastnik verige Hooters je študiral na isti univerzi kot jaz. Na univerzi Clemson v Južni Karolini. Razpoznavna barva restavracij Hooters je oranžna. Barva Clemson University (GO Tigers!) je tudi oranžna. Čisto po naključju je oranžna tudi lisička v znaku Lisac&Lisac.

clemsonmug

Zakaj pišem o tem? Ker želim poudariti, da imajo uspešni podjetniki pogum in vztrajnost, da svoje ideje tudi uresničijo. Prav gotovo so študentje v večini ameriških univerz sanjali o tem, da bi jih stregle seksi oblečene natakarice. Vsi so se v svojih debatah ob pivu strinjali, da je to genialna ideja. Kot smo ugotovili že večkrat, idej je veliko. Tisti, ki znajo, si upajo in imajo dovolj potrpljenja idejo uresničiti, so pa redki. Go Hooters!
Pa še tole: "Claims that Hooters exploits attractive women are as ridiculous as saying the NFL exploits men who are big and fast. Hooters Girls have the same right to use their natural female sex appeal to earn a living as do super models Cindy Crawford and Naomi Campbell. To Hooters, the women's rights movement is important because it guarantees women have the right to choose their own careers, be it a Supreme Court Justice or Hooters Girl."

Dodaj komentar


Komentarji:

15.11.2007 @ 11:03 ervinator
O obisku Hootersa je priporočljivo prežvečiti dvojno dozo žvečilnega - tistega, ki znižuje pH v ustih. :)

Strinjam se s stališčem glede izbire možnosti kariere zajčice in sodnice vrhovega sodišča. Itak pa se karieri ne izključujeta. :)

Poudarjati, da si študiral na isti univerzi kot XY, v Sloveniji še zdaleć ne vžge tako kot v ZDA. V Sloveniji smo vsi enaki, vse šole bi morale biti enake. Koga briga, če je bila katera znana oseba kdaj na isti šoli. Ali sta skupaj ovce pasle, ali pa vsaj sedela za isto klopjo? V ZDA pa to pomeni eno od osnovnih identifikacij, iz katerega mesta prihajaš). Povej mi, kje stanuješ, in povem ti, kdo si. :)
17.11.2007 @ 12:56 Goran
18 dec sem v U.S, med drugim skočim še v Hootersa. Ervinator, kaj to pomeni z pH oz. zakaj?
20.11.2007 @ 02:08 Zvoni
No ja. Vse lepo in prav. Kljub vsemu je pa mal prehuda metati v enak koš kariero
porno zvezdnikov, sodnikov, zdravnikov, sexi natakaric. Možnost izbire na tem mestu sploh ne igra nobene vloge. Izbereš si lahko praktično karkoli, samo da je legalno...
na vrh