Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Častim za rojstni dan!
Pred 11 leti sem v mailu, ki sem vam ga poslal za svoj rojstni dan, častil predavanje. In napolnil Halo Tivoli. Na dogodku so našteli malo manj kot 4.000 ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Kuverte by Andy Owen
Seminarji
Komentarji:   3 09.09.2007
»Koliko napitnine boste dali natakarju, če mislite ukrasti pepelnik?«

Andy Owen bo predaval v Ljubljani 24. oktobra letos. Dan pozneje pa še v Zagrebu. Andy se na direktni marketing spozna. Andyja dobro poznam, v Slovenijo sem ga pripeljal že dvakrat. Obakrat smo napolnili Smeltovo dvorano. Sedaj prihaja z novo vsebino, z več kot 100 primeri akcij direktnega marketinga.

24. oktobra se bodo tudi prvič zbrali tekmovalci Državnega prvenstva v direktnem marketingu 2008. Združili bomo Andyjevo predavanje in prvi zbor prvakov drugega državnega prvenstva v direktnem marketingu.

Če želite, lahko preberete Andyjev zadnji članek, v katerem govori o kuvertah. O tem, kako izbrati pravo kuverto, kaj nanjo napisati itd. Članek je v angleščini, za vas brezplačno.

Andy članek začenja s temle stavkom: »Koliko napitnine boste dali natakarju, če mislite ukrasti pepelnik?« Preberite članek, ne bo vam žal. V članku boste našli primer 5 kuvert, Andy vam bo zaupal 9 točk, na katere morate paziti, ko sprejemate odločitve glede kuverte. Skratka kliknite! http://www.andyowen.co.uk/pdfs/HowToUseTheEnvelope.pdf

Andy članek začenja s temle stavkom: »Koliko napitnine boste dali natakarju, če mislite ukrasti pepelnik?« Preberite članek, ne bo vam žal. V članku boste našli primer 5 kuvert, Andy vam bo zaupal 9 točk, na katere morate paziti, ko sprejemate odločitve glede kuverte. Skratka kliknite!

Dodaj komentar


Komentarji:

10.09.2007 @ 14:59 Anita
Na Andyja gotovo pridem. Članek, knjige...prepričali ste me.
10.09.2007 @ 16:03 Aleš Lisac
Anita hvala. Ampak tole skoraj tako izgleda, kod da sva zmenjena. :)
13.09.2007 @ 11:46 ervinator
Dobri nasveti. Poučno pa je tudi samo pismo - prva stran te ne prestraši z nabitim besedilom, ampak pritegne z gesli in fotografijo. Podobno kot sam predlaga tudi za kuverte.
na vrh