Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Gradili desetletja, odšlo čez noč …
Fotografija je nastala pred 11 leti, na Floridi, kjer sem se udeležil zaprte Mastermind skupine z Davidom Lakhanijem (avtor knjige Prepričevanje). Po enem ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Napisi
Dnevnik guruja
Komentarji:   2 15.08.2007
zoo
Stanovalci v tem stanovanju imajo to smolo, da živijo v neposredni bližini hotela, ki ima povrhu vsega slabo označene sobe. In mnogi gostje hotela ali drugi mimoidoči nehote pogledajo, kaj je za temi vrati. In takšnim nebodigatreba firbcem, je namenjen tale napis.

Marketinška lekcija? Hm, povsem običajen napis v stilu »to ni hotelska soba« bi verjetno deloval, ampak tale je gotovo učinkovitejši in več ljudi si ga za vedno vtisne v spomin.
trava

Pa še en presenetljiv napis, ki sem ga posnel nekje v ZDA. Običajno se ljudem prepoveduje hoja po travi, tu je hoja po travi zaželena in to je potrebno zapisati na primerno tablo.

Dodaj komentar


Komentarji:

18.08.2007 @ 23:11 ervinator
Zanimiv tisti nemski napis - za Nizozemce in Nemce je odvec (veliko jih sploh nima zaves). Tujcem pa morajo dopovedovati, naj upostevajo kulturo ... Vendar je po mojem mnenju ucinek napisa nicen, gre zgolj za zadovoljstvo, da so neznancu morda nekaj v brk povedali ..
19.08.2007 @ 08:20 ficcanaso
no, tale napis so izobesili, kljub temu da okno zavese ima ... torej ne more biti drugega kot v brk povedati, da "ne maram, da me buljiš" ...
na vrh