Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Gradili desetletja, odšlo čez noč …
Fotografija je nastala pred 11 leti, na Floridi, kjer sem se udeležil zaprte Mastermind skupine z Davidom Lakhanijem (avtor knjige Prepričevanje). Po enem ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj T shirt
Marketing
Komentarji:   3 12.08.2007

majica
Na majicah vidimo res vsakovrstne napise. Ampak, da bi kdo imel na majici natisnjen cenik … Tole sem posnel na vaški veselici blizu Berlina. Če slučajno ne veš, po koliko so palačinke, pogledaš osebje, ki palačinke peče in prodaja. Ideja mi je všeč. Koristno, pa še povečuje prodajo.


Dodaj komentar


Komentarji:

12.08.2007 @ 15:42 denis
Ideja je res dobra, zdaj bomo pa videli, če naši gostinci sploh spremljajo svetovne trende(čez 1 leto mogoče???).
12.08.2007 @ 17:48 razkritOdkrito
Cenik na majčkah osebja - dobra ideja, ki pritegne vsakogar, da pogleda in si tako bolj zapomni ponudbo. Morda podzavestno gosta pritegne, da si nekaj od tega naroči. Še več, o tem se ljudje začnejo pogovarjati in nastane reklama od ust do ust.

Lep pozdrav,
razkritOdkrito
14.08.2007 @ 14:54 ervinator
Sploh za zensko osebje so take majcke priporocljive, ker se gostom ni vec treba pretirano pretvarjati, kam gledajo ... Ah, grem zdaj nazaj na plazo Barceloneto. ;)
na vrh