Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

20 lepotic se je preizkusilo v prodaji ...
 Pred leti sem sodeloval v resničnostnem šovu. Ne kot udeleženec, bil sem v vlogi tistega, ki je postavljal naloge.  Moje delo je bilo zabavno, ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Naj konkurenca dela za vas
Marketing
Komentarji:   4 19.07.2007

Recimo, da Rutar pošlje na vsa gospodinjstva v Sloveniji kupone za 40% popust. Ali pa kupone na katerih piše €50 ob nakupu večjem od €100. Kaj mora v takšnem primeru narediti Lesnina?

kupon

Objaviti mora, da pri njih veljajo tudi Rutarjevi kuponi!

Kaj mislite, bomo kmalu pri nas videli kaj podobnega? Bomo, bomo, počakajte še malo.


Dodaj komentar


Komentarji:

19.07.2007 @ 10:53 nataša
ta je pa dobra ...obramba
19.07.2007 @ 12:48 Lidija
Pa je to etično?
19.07.2007 @ 12:57 evelina
ja etika je včasih v marketingu vprašljiva...

sam morm rečt da so se znašli ;)
17.09.2007 @ 12:07 Matej
ni to ne prav? vsaj iz tega vidika da je rutar plačal oglaševalsko akcijo.. in jo je kasneje uporabila Lesnina z vnovčitvijo njihovih kupončkov? Drugač pa je super ideja ;)
na vrh