Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Častim za rojstni dan!
Pred 11 leti sem v mailu, ki sem vam ga poslal za svoj rojstni dan, častil predavanje. In napolnil Halo Tivoli. Na dogodku so našteli malo manj kot 4.000 ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Namesto na blogres
Dnevnik guruja
Komentarji:   4 10.06.2007

Prijavil sem se na kongres blogerjev - Blogres, pa nisem uspel. Žena je namreč delala, vodila je poslovno simulacijo Zlato puščavskih kraljev. V Portorožu, že 33 ponovitev v manj kot letu dni. Zanimiva zadeva, priporočam.

No jaz pa sem se ukvarjal s sinovoma. Šli smo se ilegalno prečkanje meje. Pomagal je tudi dedi.

slavskilaz1

Ilegalno prečkanje meje ni tak problem, sploh, če za prečkanje Kolpe uporabiš viseči most. Škoda, da ga ne vzdržujejo več. Sedaj je že v precej slabem stanju. Včasih smo hodili na Hrvaško na pivo in v


trgovino, danes je vse precej klavrno, prebivalci z obeh strani meje, so se izselili v mesta.

slavskilaz2

Če prečkaš most s slovenske strani, potem ni nobenega opozorila, da tega ne bi smel. Ko pa prideš na hrvaško stran, ne smeš nazaj. Če seveda upoštevaš napis na tabli.

slavskilaz3

No skratka imeli smo se fino, bil je lep sobotni sončni dan. Zvečer, sem se z ženo odpravil na zabavo blogerjev - imela sva res dober namen. Ampak sva bila točna in ob 21.00 na Kodeljevem ni bilo še nikogar. Popila sva pijačo, opazovala organizatorje pri pripravah in se odpravila na romantično večerjo. Človek ne more vsega planirat ...

Dodaj komentar


Komentarji:

10.06.2007 @ 11:19 Ropret
Zanimivi čeveljčki vašega otroka. Se spomnim kako ste nekaj časa nazaj pisali o teh "potomflih" v Ameriki. Sedaj ap so že dodobra zasidran hit tudi pri nas.
10.06.2007 @ 17:31 Ziga
Aleš, mi smo te pa pogrešali. Ampak je pa res, da smo med pridnimi, nismo šli na žur, temveč smo samo poslušali predavanja. Škoda, da te ni bilo, ampak družinica tudi šteje in če ste se imeli super, potem je vse ok.
10.06.2007 @ 21:47 Biokmetovalec
Tudi mi smo pred časom hodili na Hrvaško na pivo in v trgovino.

Naša biokmetija je na sami meji s Hrvaško, v dolini na samem. Meja je potok - Šantavec.

Na sliki lanske kumarice in spodaj potok, zadaj Hrvaška.

Ampak visečega mostu pa nimamo. Imamo pa veliiiiiiko policajev.
11.06.2007 @ 12:41 ervinator
Jaz sem na "zabavo" prišel nekje pri koncu. Ali kdo ve, ob kateri uri je bila udeležba največja. :)
na vrh