Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

V Ljubljano prihaja "malinovec", ga bova šla poslušat?
Kdaj ste nazadnje v gostilni pili malinovec? Leta 1989 v Bolgariji, je moj odgovor. Natakar mi je v kozarcu prinesel mlačen malinovec. Takrat so imeli v ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Jagode
Dnevnik guruja
Komentarji:   5 03.06.2007

Pravkar kupil zabojček Baronovih jagod.

jagode

Okusne jagode. Več o teh jagodah boste našli na: http://www.jagode.si/. Jagode je seveda tudi potrebno znati prodajati. Več o tem, kako prodajati jagode in ostale kmetijske pridellke pa v naslednjem zapisu. Jutri.

 


Dodaj komentar


Komentarji:

04.06.2007 @ 16:37 Zvoni
Jaz sem pa začela s prodajo jagodnega vina; pa bi mi koristil tudi kakšen nasvet s tega področja. Lep pozdrav.
04.06.2007 @ 18:42 Super Tine
Za začetek degustacija?
=D
04.06.2007 @ 23:07 Lidija
Vsekakor je potrebno v jagodno deželo privabiti ljudi iz mest in predmestij, ki imajo le redko priložnost mogoče celo sami si nabrati domače, zdrave, živo rdeče jagode... :) mmm kako bi se zdaj prilegle sveže jagode, pa jagodna rolada, pa svež jagodni sok, pa....
05.06.2007 @ 00:04 Zvoni
Ja. Promocije, promocije in še enkrat promocije. Je pa super zadeva po njem lahkp povprašate v restavraciji Argentino, pa Cutty shark-u. Počasi se mreža nadgrajuje. l.p.
06.06.2007 @ 10:54 Blaz
Lačen sem ratal, pa tako imam rad jagode...
na vrh