Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

V Ljubljano prihaja "malinovec", ga bova šla poslušat?
Kdaj ste nazadnje v gostilni pili malinovec? Leta 1989 v Bolgariji, je moj odgovor. Natakar mi je v kozarcu prinesel mlačen malinovec. Takrat so imeli v ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Otvoritvena ponudba!
Dnevnik guruja
Komentarji:   11 24.10.2006

Začel sem z blogom, pa nobene otvoritvene ponudbe. Nobene nagrade za bralce ... Napaka.

Takoj popravljam!

Vse, ki boste do 4. decembra 2006 komentirali katero koli novico na mojem


spletnem dnevniku, častim brezplačno predavanje.

 

5. decembra bom samo za aktivne bralce bloga pripravil nekaj posebnega.

Posebno predavanje pred odhodom v tople kraje.

Posebno in zadnje predavanje v letu 2006. Vse kar morate narediti je, da komentirate katero koli novico (razen te, ki je pravkar berete :)). Berite moj blog in enkrat do 4. decembra napišite kakšen komentar.

Na moje zadnje predavanje v letu 2006, lahko pridete brezplačno. Dovolj je, da berete moj blog in vsaj eno novico do 4.decembra 2006, tudi komentirate.

Dodaj komentar


Komentarji:

  • Stran
  • 1
  • 2
  •   
25.10.2006 @ 00:45 Marija
Županski kandidat pred drugim volilnim krogom ne ve kam bi skril nepošteno zaračunano ceno vrtca
25.10.2006 @ 08:22 Maruška
Aleš, tole je pa zelo razveseljiva novička. Grem takoj komentirati tefalove ponvice (gorenjka pač;-)) Edino kar me zanima je to, kako boš zgolj iz komentarjev vedel komu podariti brezplačno predavanje?
25.10.2006 @ 10:33 Maksim
Mogoče še vseeno bolj vidna navodila in nasveti, zakaj in kako uporabljati Blog ?!
25.10.2006 @ 11:49 Ljubo
huh takih odgovorov kot so zgoraj pa res ne razumem. Zakaj uporabljat ? Ker človek pametne stvari piše in se mogoče kaj naučiš in to uporabiš v življenju ? Kako ? Z miško in tipkovnico predvsem, tukaj ni neke skrite strani in nevem še kaj to je samo dnevnik :)

Če ste se zlagal glede emaila ko pišete sporočilo vaša zguba ker očitno ne boste obveščeni o predavanju :)
25.10.2006 @ 12:13 Boštjan Vrščaj
ideja:
lahko bi odprli "predal" na vašem blogu, kjer bi mi "komentatorji" komentirali, predstavljali naše negativn ali zelo pozitivne izkušnje, z našim videnjem popravljali napake tistih ki jih storijo, predlagali ukrepe...meni se je ravnokar zgodil tak primer, ki je tipičen dokaz nerazumevanja nas kupcev
25.10.2006 @ 12:16 Boštjan Vrščaj
nadaljevanje.
na ta način bi bil blog še dodatno zanimiv za podjetja, ker bi lahko prihajali do mnenj obiskovalcev oz. popravljali napake, ki so jih storila. pridobil bi blog, pridobili bi potrošniki ("nekomu bi povedali", morda tudi dobili opravičilo, zadoščenje...) in pridobila bi podjetja
komentar?
25.10.2006 @ 13:04 Martina
Ne vem, če sem bila letos tako pridna, da mi bo letos Miklavž prinesel celo darilo.
26.10.2006 @ 15:46 Vojko
Rad bi uporabljal blog ampak imam manjši problem.Ne vem kaj to je.A mislite da ga sploh rabim?
26.10.2006 @ 21:28 Blaž
Aleš, vaši nasveti delujejo - preprosto na prvi pogled, če pa jih želiš dosledno upoštevati stvar postane zahtevna. Sem neposredno v prodaji, zatorej resnično hvala. Udeležil se bom predavanja in poslal čestitko "vaši mami".

Srečno!
27.10.2006 @ 08:51 Marjeta Vide Lutman
Ravnokar sem prišla iz toplih krajev in takoj z veseljem preletela vaše biserčke. Ne morem si kaj, da ne komentiram vaše otvoritvene ponudbe: Zadetek v polno. Natančno usmerjen marketing.
  • Stran
  • 1
  • 2
  •   
na vrh