Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Niso plačevali davkov
Moji predniki so bili dobri prodajalci. Cesarja Friderika III. so prepričali, da jim je pustil prodajati, ne da bi morali plačevati davke. Kako? Nemški ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Dobili smo finalistki!
Državno prvenstvo v direktnem marketingu
Komentarji:   11 02.04.2007

V polfinalu prvega Državnega prvenstva v direktnem marketingu so se srečali Mojca, Peter, Polona in Mirjam. Kdo je prišel v finale prvega in edinega marketinškega tekmovanja, kjer od zmagovalcu NE odloča žirija?

Poglejte si vodeno prezentacijo! Prezentacija POLFINALE.

Kmalu bomo začeli sprejemati prijave za prvenstvo 2008. Se boste prijavili? Prvakinja bo znana 19. aprila 2007. Pokal in ključe mazde MX5 bo prejela od legende direktnega marketinga Joa Sugarmana.


Dodaj komentar


Komentarji:

  • Stran
  •   
  • 1
  • 2
03.04.2007 @ 13:59 Peter
Hvala vsem (obema) za nasvet/e. BOM upošteval! Jaz si želim prijavit iz čiste ZABAVE/RADOVEDNOSTI in pa ker bi se rad KAJ NOVEGA naučil. In ja, marketing je področje, ki me zanima. Zato sem tudi na tem BLOGU, bil na brezplačnem seminarju od g. Lisca itd. :-))
  • Stran
  •   
  • 1
  • 2
na vrh