Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

V Ljubljano prihaja "malinovec", ga bova šla poslušat?
Kdaj ste nazadnje v gostilni pili malinovec? Leta 1989 v Bolgariji, je moj odgovor. Natakar mi je v kozarcu prinesel mlačen malinovec. Takrat so imeli v ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Telepatija?
Dobre knjige
Komentarji:   1 06.03.2007

Verjamete v telepatijo?

Ste že kdaj začutili, da vas kdo gleda v hrbet?
Ste že kdaj o nekom razmišljali, potem pa je zazvonil telefon … in poklicala vas je ravno ta oseba.

Odgovore a takšna in podobna vprašanja lahko najdete v knjigah Ruperta Sheldraka … Sodelujete lahko tudi v raziskavi!

http://www.sheldrake.org/homepage.html

Dejstvo je, da vsega še ne vemo ...

Ste vedeli, da znanstveniki ne znajo razložiti recimo kako uspe golobom najti pot domov. Ne znajo tudi pojasniti, kako psi ugotovijo kdaj se domov vrača gospodar, čeprav se vrne nenapovedano in z drugim prevoznim sredstvom, kot običajno.

Brezplačni avdio in video posnetki, članki, rezultati raziskav. Poglejte, ko boste imeli malo več časa in boste bolj znanstveno razpoloženi.

Ste sposobni zbuditi spečo žival, samo tako, da bujlite vanjo?


Dodaj komentar


Komentarji:

23.01.2012 @ 21:58 silvana robnik
Že iz otroštva me begajo takšna iskustva. Prav sedaj sem se odločila nekaj prebrati o tem,kajti sedaj begam že svojo hči, ki im a očitno enake sposobnosti Igrava se ugibanja ,branje misli ,števil črk, včasih je strašljivo in zanimivo . Delava nekaj, kar ni vsakdanje, včasih naju že malo prestraši , takrat nehava in res vse je samo igra,majhna velika ,neznana...
na vrh