Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

V Ljubljano prihaja "malinovec", ga bova šla poslušat?
Kdaj ste nazadnje v gostilni pili malinovec? Leta 1989 v Bolgariji, je moj odgovor. Natakar mi je v kozarcu prinesel mlačen malinovec. Takrat so imeli v ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Gneča
Dnevnik guruja
Komentarji:   2 21.10.2006
V vrsto prosim!

Šele začel sem pisati svoj blog, pa je že prišlo do prve večje napake. Blog ni deloval.

Mnogi ste poskušali, trkali ste na moja vrata, pa nikogar ni bilo doma.

Obljubljam, da se ne bo ponovilo.

Kaj se je zgodilo?
Marko s Spletne postaje mi je poslal sporočilo: »… sem popravil sliko na primerno velikost in povečal bandwidth limit iz 1,5 gb (standard) na 10gb, tako da če to presežete častim 10 piv:) Opravičujem se vam za nastalo situacijo - do sedaj še nihče ni presegel 1,5 gb prenosa podatkov 'čez noč'.

Na kratko, preveč vas je trkalo na moj blog in jaz sem na steno pripel pretežko sliko. Hvala za razumevanje. Sedaj ko vem, da me (veliko) berete, se bom še bolj potrudil.

Marketinška lekcija?

Gneča vedno povzroči še večjo gnečo. Če se vaši izdelki dobro prodajajo, to strankam tudi povejte. Morda pa nekega lepega dne le dobim tistih 10 piv od Marka … Na primer takrat, ko bom objavil nadaljevanje sestavka o tem, zakaj arhitekti in oblikovalci nimajo pojma.

Dodaj komentar


Komentarji:

25.10.2006 @ 07:49 glinac
Ja, prehuda gneča včasih ni v redu, ob odprtju kakšne nove trgovine (poceni, akcije, prvih 300 kupcev še nekaj zastonj, ...) te lahko še pohodijo...Ali arhitekti načrtujejo premajhna vhodna vrata?
LP
AndrejG

P.S.: 10 piv na enega, bo morda potrebna pomoč:)?
06.11.2006 @ 18:35 Miha
Recept, kako preseči bandwith limit 10 gb je enostaven.
Na stran ali portal nalepiš nekaj 100 domačih erotičnih fotografij, dodaš kakšnih 10 domačih er. trailerjev.

Mislim resno! Nekdo je pred meseci na nek server uploadal zanji slo porno film. V 14 dneh je film "doživel" 1600 dolpotegov...
na vrh