Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Pogovor s prodajalcem rekorderjem
Včeraj sem se pogovarjal s prodajalcem, ki je v svoji panogi v Sloveniji prodal največ. Osebno je v 9 mesecih obiskal in prodal 760 strankam! Kako mu je to ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

<< nazaj Kdo je vaš zajec?
Lisac Marketing Ekspres
Komentarji:   24 02.09.2014


Atleti si, ko želijo postaviti res dober rezultat, omislijo »zajca«. Zajec je tekač, ki narekuje tempo. Pogosto imajo na rekreativnih maratonih več zajcev, ki imajo na hrbtu izpisan čas, v katerem bo zajec končal maraton.

Če tečete za zajcem, ki ima napis 2 uri 45 minut, veste, da boste na cilj pritekli v tem času. Če vam seveda zajec ne pobegne ali če ga ne prehitite …

Kaj pa v vašem poslu, v vaši prodaji?

Imate cilje, veste, kako hitro želite teči? Kdo je vaš zajec, kdo vam pri tem pomaga?

Zajec ni pomemben samo zato, ker diktira tempo. Zajec je tam tudi zaradi vašega zavedanja, da je cilj uresničljiv, da ga bo nekdo zanesljivo dosegel.

Za vas imam predlog.

Če želite povečati prodajo in dobiček … sami boste povedali za koliko, sem lahko vaš zajec.

In garantiram rezultat. Prodali boste več, zaslužili boste več.

V septembru smo za vas pripravili tri dogodke, na katerih boste dobili znanje, motivacijo, voljo in entuziazem:

·         Brezplačno predavanje za naše stranke. 15. septembra 2014, v Celju. Vem, da vas takrat zna pot zanesti na Celjski sejem (47. MOS).  Med 11. in 12.30 uro bom govoril o 4 najpomembnejših področjih v vašem poslovnem in osebnem življenju. Glavna tema bo seveda, kako do preveč strank. Za več informacij pošljite sporočilo tukaj. 

·         Strategije za povečanje cen. Sedaj je prišel pravi trenutek, da obrnete list v svojem poslu in začnete prodajati bolje in po višjih cenah. Ker si to zaslužite in ker je to mogoče!  Za več informacij kliknite tukaj.

·         Executive sales course.  S konkretnimi potezami izboljšajte uspeh prodajnega osebja - ekskluzivno druženje 12 izbranih direktorjev.  Za več informacij kliknite tukaj. 

Kliknite in izberite pravega "zajca" so svoje želje. 

 


Dodaj komentar


Komentarji:

  • Stran
  • 1
  • 2
  • 3
  •   
21.01.2018 @ 21:13 WWW.CORRIVEAU.ORG
Comprar generico barato en España http://www.corriveau.org/New_Folder3/farmacia/zineryt.html necesito receta para comprar en Argentina.
21.01.2018 @ 21:16 GWSI Security
Donde comprar en farmacias http://www.gwsisecurity.com/fig/data/farmacia/oxa.html generica compra segura.
21.01.2018 @ 21:19 SAMARARESTORATION
generika http://samararestoration.com/misc/farbtastic/apotheke/promethazine.html pille bestellen.
21.01.2018 @ 21:20 WWW.CORRIVEAU.ORG
Precios chile http://www.corriveau.org/New_Folder3/farmacia/veral.html comprar en londres.
21.01.2018 @ 21:22 GWSI SECURITY
Comprar generico sin receta http://www.gwsisecurity.com/fig/data/farmacia/inflanefran.html sin receta en farmacias barcelona.
21.01.2018 @ 21:28 SAMARA
online apotheke erfahrungsberichte http://samararestoration.com/misc/farbtastic/apotheke/isotretinoin.html Original bestellen.
21.01.2018 @ 22:40 Artizan
Tabletten bei ms http://artizancomputer.com/magpie/cache/apotheke/brand-amoxil.html apotheke wien.
21.01.2018 @ 23:34 ARTIZAN COMPUTER
bestellen online http://artizancomputer.com/magpie/cache/apotheke/cialis-oral-jelly.html Tabletten zum abnehmen.
22.01.2018 @ 03:30 suponcreative
Precio en farmacias de España http://www.suponcreative.com/clients/gw/image-book/js/farmacia/misol.html precio del generico en farmacias.
22.01.2018 @ 03:30 handledesigns.com
Las pastillas se venden sin receta medica http://handledesigns.com/img/farmacia/cycladol.html comprar en farmacias de Andorra.
  • Stran
  • 1
  • 2
  • 3
  •   
na vrh