Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Vsak upor proti vladarju Covidu XIX. je nesmiseln
Zakaj se korone še dolgo ne bomo rešili? Kratek esej na temo delovanja države in vaše vloge pri vsem skupaj Kdor razmišlja z lastno glavo, kaj hitro ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj V letu 2011 bo vse drugače!
Dnevnik guruja
Komentarji:   71 29.12.2010

Ste si tudi vi zastavili nove cilje za leto 2011?
Kaj ste si zaželeli za naslednje leto? Bolje rečeno, kakšne cilje ste si zastavili? Saj veste, želje, ki nimajo roka, do kdaj jih boste uresničili, ostanejo samo želje.
Rok je zelo, zelo pomembna zadeva … Če naše mame ne bi imele roka, nas verjetno ne bi bilo na tem svetu ...

Torej, dragi moji, kakšni so vaši cilji za leto 2011?

Če boste na kratko opisali svoje poslovne, lahko pa tudi osebne cilje, v komentar na blogu marketinškega guruja, se bo zgodilo nekaj izjemnega:

1. Dramatično boste povečali verjetnost, da boste cilje uresničili. Cilji, ki so zapisani in javno objavljeni, se pogosteje uresničijo. Ko boste cilje zapisali in jih objavili na mojem blogu, boste povečali verjetnost za uresničitev.

2. Med vse, ki boste sodelovali, bomo razdelili 5 seminarjev na DVD-jih po vaši izbiri. Na voljo pa bo še neznano število tolažilnih knjižnih nagrad.
V rubriko komentar torej vpišite svoje cilje za leto 2011. Med komentarji boste našli zapisane tudi moje poslovne in osebne cilje (malo boste morali počakati, da vidim vaše cilje :)).

p.s. Trenutno še sprejemamo prijave na največji marketinški seminar, ki ga ponovno podpira Toyota. Prijavite se lahko tukaj.
 


Dodaj komentar


Komentarji:

29.12.2010 @ 13:32 Romana
V letu 2011 se bomo v podjetju še naprej borili s konkurenco in to predvsem s tisto "črno". Kot drugo pa bomo naročnike skušali prepričati, da kljub nizkim cenam nismo ravno najslabši. V iztekajočem letu se nam je ničkolikokrat zgodilo, da je naročnik odšel drugam in za isto storitev plačal 10x ceno.
29.12.2010 @ 13:38 Mojca
V letu 2011 je moj cilj končno najeti/kupiti posest primerno za konjičke, ustanoviti jahalni center ter začeti z šolo jahanja. Najlepši in največji moj cilj že od nekdaj :)
29.12.2010 @ 13:42 Danaja
Jaz imam pred očmi jasen cilj do poletja 2011, saj sem si ga prilepila na steno nad monitor - delim pa ga tudi z vami (cabrio). Včeraj sem ga delila z božičkom in kot kaže bo cilj kmalu dosežen! :))
Potem si želim, da bomo vse 4 mačke seveda zdrave. Želim si do poletja ustvarit kaj dobre muske, še kakšnih 10 spletnih strani s fajnim prometom in po letu 2014 delati samo še potezo: klik - kačing! :) Čist zares! Popolnoma vse, v kar slepo verjameš, se uresniči. Aja, Aleš, pa želim si do poletja pridobit tolk kondicije, ta ti končno zabijem kak gol!
29.12.2010 @ 13:52 Natka
Hudiča, svojih sivih celic ne smem pustiti spati!!! Ne bom zavrnila nobenega članka več, ki mi ga bodo ponudili za napisati. In uporabila bom vse možne argumente, da vodstvo firme prepričam za financiranje vseh možnih seminarjev zame. In v pisarni bomo imeli vsak petek ob treh "tekoče zadeve". Tečnobe bom puščala pred vrati. Zdravo hrano bom vabila na obiske. Badminton 1 x tedensko, tek 2 x. V kavo manj mleka. Naučila se bom razrezati pečeno kuro (brez da nastane masaker). Prijateljicam bom kupovala poredna darila. Vsaj en 14-dnevni dopust na leto. V koraku bom z novostmi socialnih omrežj in novimi načini komuniciranja/oglaševanja. Obvladala bom vse tiste chatarske krajšave. Otroku bom odgovorila na VSA vprašanja ... in ne bom ga pozabila gledati, kako (prehitro) raste.

Mwa in vse dobro vsem tukaj zbranim!!!
29.12.2010 @ 14:36 vanja
Sem novinka na področju tržnega prostora in si v letu 2011 predvsem želim, da bi še prodrla na Slovenski širši trg, kot pa le lokalnega, kot do sedaj. Poskrbeti moramo, da bodo lokalni časopisi "živeli naprej"...Naš časopis, si lahko ogledate na www.tednikpanorama.si.
Vsem skupaj želim lepe in mirne praznike in obilo poslovnega uspeha v letu 2011.
Vanja
29.12.2010 @ 14:36 Jani
Čisto kratko in konkretno rabim samo še eno večjo ali pa tri manjše dobre stranke in te najdem do spomladi potem pa končno cegli pa hišo pod streho
29.12.2010 @ 14:55 Ana
Vsako leto si omislim vsaj en večji tečaj. Za 2011 bo to obsežen strokovni tečaj prevajanja spletnih strani, za katerega moram obvezno najti čas - sem si rekla! Pa da bom že enkrat uresničila nasvete, ki jih pobiram od Aleša in njegovih kolegov - v ta namen bom morala brcniti svojega računalničarja v prelestno tazadnjo, ker je imel več kot dovolj časa, da mi izdela spletno stran! In seveda: obljubim, da bom prebrala več koristnih knjig kot v letu 2010 in držala fige, da dobim kakšno v prevod! Srečno! Zbranim pa želim, da se nam zastavljeni cilji res uresničijo.
29.12.2010 @ 15:31 Vitalka
V letu 2011 bo imel center Vitalka v Šentvidu pri Ljubljani 150 zadovoljnih strank, v mrežnem marketingu pa nameravam zaslužiti dodatnih 2000 EVR na mesec do konca leta. Moj cilj je delo na sebi, učenje, skrb za telo in zdravje.
29.12.2010 @ 15:38 LiJaMa
V letu 2011 želim obdržati in celo poboljšati svoje 21 letno poslovanje.
Ponovno privabiti in obdržati nekdanje kupce (ki so danes, v času krize izginili neznano kam oz. izginili so v krču strahu pred neznano prihodnostjo).
Želim biti poslovno prisotna in uspešna tudi v dvaindvajsetem letu poslovanja.
29.12.2010 @ 16:39 Vasilij
Poslovni cilj:

Postati vodilni trgovec pri trgovanju z nafto in naftnimi derivativ v BIH

Osebni cilj:

Shujšati 20 kilogramov

Pa vsem srečno novo leto... :)
na vrh