Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Prevaranti
Zadnje čase veliko berem o takšnih ali drugačnih prevarantih. Prevaranti nas lahko ogromno naučijo o psihologiji prodaje. Zadnja dva, ki sem ju ujel na ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Prioritete!
Dnevnik guruja
Komentarji:   17 14.12.2006

Prioritete so v življenju pomembne. Delajte tisto kar je pomembno in ne samo tisto kar je nujno. Sam sem trenutno v takšni gužvi, da nimam časa za skoraj nič. Pred petimi minutami pa me je poklical prijatelj Boštjan:

"Aleš, si kaj naredil za tisti moj poljski projekt? Maš čas za sestanek?"


Prioritete so v življenju pomembne. Delajte tisto kar je pomembno in ne samo tisto kar je nujno. Sam sem trenutno v takšni gužvi, da nimam časa za skoraj nič. Pred petimi minutami pa me je poklical prijatelj Boštjan:

"Aleš, si kaj naredil za tisti moj poljski projekt? Maš čas za sestanek?"

"Khm ... ej stari, delam, ampak res nimam časa. Nimam niti minute ... enostavno ne gre"

"No saj je vseeno, v bistvu te kličem, ker sem v bližini tvoje firme in sedim v novem Jaguarju XK. Pa sem mislil, da bi si tudi ti želel avto preizkusit. Pridem mimo?"

"Ej stari, cool. Pokliči, ko boš pri vratarju".


jaguar

Prioritete ... Nujno in pomembno hkrati :)

... ampak je bil kratek krog ... sem že nazaj in pišem tole ...

... potem pa spet pomembne stvari ...

Dodaj komentar


Komentarji:

  • Stran
  • 1
  • 2
  •   
14.12.2006 @ 16:31 punči
materializem...
14.12.2006 @ 16:55 boh
Časa je za vsako stvar (dobro) vedno dovolj... Kaj je dobro si vsak sam določi. Za bedaste stvari pa tako ni vredno izgubljati časa.
14.12.2006 @ 17:41 ervinator
Zanimivo je, da se je na vrh prioritet takoj za krogom z jaguarjem in fotografiranjem pred pomembne stvari (za tremi pikami) uvrstil zapis o tem dogodku. Saj vem, vtis je treba zapisati, ker bi sicer motil pri nadaljnjem delu. Sploh če človek rad piše in marketinško razmišlja. ;)

P.s.: Če se bo prijatelj vozil z odprtim oknom, se bo prehladil, dobil bo revmo in še folk si ga bo zapomnil kot pretencioznega čefurja.
14.12.2006 @ 17:51 Aleš Lisac
Ervinator, na sliki sem jaz ... saj potem sem zaprl okno ... Punči, ena glavnih koristi, ki jih prinaša XK, je da močno poveča privlačnost voznika pri osebah nasprotnega spola :) Dedek mraz je pravkar v našem podjetju obdaril moja sinova, sedaj pa spet malo pišem ... Prioritete ...
14.12.2006 @ 18:41 Super Tine
dober avto za dobro ceno
prvi vtis je pomemben
preskočil sem; za katero firmo že dela boštjan?
14.12.2006 @ 21:09 Aleš Lisac
Boštjan pomaga prodati ali kupiti podjetje ... Če kupujete ali prodajate podjetje, je on pravi naslov.
14.12.2006 @ 22:17 Afna
Aaaaaah, fantki in njih igračke...
Moja prioriteta je bila danes, da si privoščim na zaključku delovnega dne kuhano vino s svojimi sodelavci (dvig morale in delovne klime pa to), pa mi je malo "naložil" en tistih ki-ima-vedno-prav ker ni snega in kaj si jaz mislim, da sem, ker ga ni. :s
In tudi moja prioriteta se je, kot Aleševa, kot blisk hitro odpeljala neznano kam... In nekdo drug je spil moje kuhano vino.
;)
15.12.2006 @ 08:33 miran
Aleš je tukaj želel povedati, da je potrebno kupce na nek način motivirati in jih zvabiti v/na pogovor. Samo klic, povabilo na kavo je premalo,,, ''nimam časa'' je rekel Aleš... Test Jaguarja pa je bil dovolj mamljiv, da je časa bilo zopet dovolj, pa čeprav za en kratek krog... Verjemite mi, da sta se Boštjan in Aleš v tem ''kratkem'' krogu pogovorila vsaj toliko, kot bi se ob polurni kavi ;-).
Recept je preizkušen, če se s kom drugače ne moreš pogovorit, ga zvabi v avto. Prisiljen bo poslušat, saj ne more pobegnit ven...
15.12.2006 @ 08:36 ervinator
O, tega Boštjana pa morda osebno poznam. Prej je imel audija tt. Je rekel, da samo tko ... za svojo dušo. ;)

P.s.: Tisto s čefurjem je bila šala - v Luksemburgu poleti vidim veliko osebkov v kabrioletih, ki se pri 120 km/h tresejo za volanom.
15.12.2006 @ 09:02 Aleš Lisac
Ne, ni imel audija. Tudi prej je imel Jaguarja ...
  • Stran
  • 1
  • 2
  •   
na vrh