Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Na kakšni postelji je spal ruski car?
Na kakšni postelji je spal Peter Veliki? Poglejte fotografijo. To je postelja, na kateri je spal ruski car Peter Veliki. Ozka, neugledna postelja. Na obeh ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Rojstni dan!
Dnevnik guruja
Komentarji:   8 27.07.2010

Vaš guru se je rodil na današnji dan pred 46 leti. Čestitke bi v resnici morala dobivati moja mama, ki je na današnji dan ob 7. uri zjutraj opravila težko delo. Ampak v življenju je tako, da uradno praznujemo tisti, ki smo se rodili, in ne tiste, ki so nas rodile.

Hvala vsem, ki ste mi čestitali za rojstni dan. Danes zjutraj je bil moj nabiralnik poln, da o Facebooku ne govorim. Vsem se ne bom mogel osebno zahvaliti za čestitke.

Ker pa je to marketinški blog, še nekaj poslovnih misli o rojstnem dnevu. Najprej pohvala dvema podjetjema, ki sta se spomnila name.

Za rojstni dan sta mi po mailu čestitala Top Shop in Lufthansa. Zanimivo, kajneda? Verjetno ima še veliko drugih podjetij, katerih stranka sem, moje rojstne podatke, a dobil sem samo dva maila. Seveda pričakujem še optikovo voščilnico, ampak to vedno prinese poštar. :)

rd

Rojstni dan je torej marketinška priložnost. Tudi če podjetje nima rojstnih podatkov o strankah, je možno praznovati in nagrajevati za rojstne dneve. Nasvet za vse podjetnike, ki nimajo tovrstnih podatkov ali pa večinoma poslujejo s podjetji: Čestitajte stranki ob obletnici njenega prvega nakupa v vašem podjetju. Podatke o tem, kdaj je stranka kupila prvič, imajo vsa podjetja, ker so stranki izstavila račun. Ali pa pogostite stranke ob svojem rojstnem dnevu. Ali pa …

Vsekakor je rojstni dan priložnost za dodatno prijazno komunikacijo s strankami. Ne pozabite tega. In še naprej berite blog marketinškega guruja. Še enkrat hvala za čestitke, hvala za vso podporo.
 


Dodaj komentar


Komentarji:

27.07.2010 @ 11:31 denis
Aleš, vse najboljše za rojstni dan in še naprej obilo uspeha :)
27.07.2010 @ 14:33 Jana
Vse najboljše in veliko sreče še v naprej, pa še velika čestitka mami, ki je takega fejst fanta rodila in vzgojila!!!
27.07.2010 @ 18:17 Diana
Moram reči, da kar nekaj popustov dobim za roj.dan od različnih podjetij, najbolj pa me je presenetila čestitka Banke Koper oz. mojega skrbnika.
Lepo!
27.07.2010 @ 18:49 ervinator
Še bolj zabavno je brati voščila tistih podjetij, katerim daš izmišljene rojstne podatke. Sploh če je voščilo preveč pocukrano. :)

P.s.: Vse najboljše, Aleš! ;)
27.07.2010 @ 21:14 ivanka sedovnik
Vse najboljše ob rojstnem dnevu in izpolnitev vseh zasebnih in službenih želj
28.07.2010 @ 07:44 Andreja Smolej
Vse najboljše in najlepše ! Naj bo to za vas in vašo mamo vseeno poseben dan. Verjemite tudi za nas mame je rojstni dan otroka praznik.
29.07.2010 @ 08:58 Aleš Lisac
Včeraj sem dobil (tako, kot lani), čestitko in steklenico penečega vina od Dinersa. :)
07.09.2010 @ 13:07 DJ Lovro
Joj, moram se preselit, tukaj sem se že navadil nekaterih slabih lastnosti podjetnikov, ki me obkrožajo ... Ja, Aleš, tista "Lisac časti" je bila res vedno dober "sprožilec" ... Zdaj smo mi na vrsti! Se opravičujem!
na vrh