Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Prevaranti
Zadnje čase veliko berem o takšnih ali drugačnih prevarantih. Prevaranti nas lahko ogromno naučijo o psihologiji prodaje. Zadnja dva, ki sem ju ujel na ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Nogavice z vitaminom E
Dnevnik guruja
Komentarji:   2 04.12.2006

Včeraj sem kupoval nogavice za nogomet. Zmanjkalo. In sem pač kupil tiste za "Indoor sports".

Bi pa kupil tudi posebne nogavice z vitaminom E, če bi imeli mojo številko! Da, tudi takšne nogavice prodajajo. Ko sem vprašal trgovko, če ve, da imajo tudi nogavice z vitaminom E, se je nasmehnila in rekla, da to pa že ne. Ko sem ji pokazal, da res prodajajo takšne nogavice, je rekla, da to z vitaminom E morda drži do prvega pranja ...

Marketing je res zabavna reč, mar ne? Jutri grem v Maribor. Predavam. Oblekel bom srajco z dodatkom Aloa Vere. Ne, ne šalim se, res imam takšno srajco. Aja, nogavice z vitaminom E so bile povrhu vsega še znižane za 50%!

aloa


Dodaj komentar


Komentarji:

05.12.2006 @ 19:07 Super Tine
hmm, zdi se mi da je prej pisalo"kakšen komentar? :-)"
no pa bom samo še nekaj dodal:
vitamin E je med drugimi tudi uporaben proti:candida albicans ,gljivicam ,ekcemi/dermatitis
..je to vse le naključje ali pa je izdelovalec vedel kaj počne...
12.12.2006 @ 16:45 Mateja
Kaj pa v primeru, da želim imeti stalne kupce (ne le "en-kratnih"), ki nek potrošni proizvod neprestano kupujejo in to pri meni? Potem pa je le potrebno povedati malo bolj po resnici. Ali se morda motim?
na vrh