Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

V Ljubljano prihaja "malinovec", ga bova šla poslušat?
Kdaj ste nazadnje v gostilni pili malinovec? Leta 1989 v Bolgariji, je moj odgovor. Natakar mi je v kozarcu prinesel mlačen malinovec. Takrat so imeli v ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Kaj vas zanima?
Lisac Marketing Ekspres
Komentarji:   4 03.12.2006
V soboto sem naročnikom poslal Lisac marketing ekspres. Brezplačne elektronske marketinške nasvete. Povabil sem jih na svoj blog. V tekstu sem ponudil veliko možnosti za klik na različne naslove. Poglejmo kako ste klikali:

Poglejmo kako ste klikali:

Prebrskajte po dnevniku marketinškega guruja – www.lisac.si. (0,85%)

Nekaj zadnjih zapisov:

Slike lepih, mladih, golih deklet. www.lisac.si (1.19%)
Kakšen bo marketing leta 2025. www.lisac.si (7.66%)
Rešitev problema nizke rodnosti v Sloveniji. www.lisac.si (38.16%
James Bond in zakaj bi ta film v Sloveniji morali prepovedati. www.lisac.si (5.28%)
Novi ljubljanski stadion se bo imenoval Lisac&Lisac nogometna Arena. www.lisac.si (4.94%)
Oglasil sem se pri najslabšem prodajalcu v Sloveniji. www.lisac.si (9.37%)
Aleš Lisac, predavatelj leta 2006, po izboru ljudstva. www.lisac.si (2.38%)
Gobova juha za guruja. www.lisac.si (8.01%)
Naša mala klinika. www.lisac.si (2.04%)
Siddharta – s povprečnim izdelkom do uspeha. www.lisac.si (1.36%)
Donald Trump in Aleš Lisac skupaj v istem članku. www.lisac.si (2.56%)
Katero vodo pijete? www.lisac.si (4.53%)
O tem, zakaj proizvajalci Lego kock pravijo, da bo kock za božič zmanjkalo. www.lisac.si (2.56%)
Itd. Itd.
Lep pozdrav, vaš mag. Aleš Lisac

p.s. Nekje sem prebral, da večkrat kot v sporočilo vstaviš link na spletno stran, več obiskov bo. No, da vidimo. www.lisac.si (3.41%)

p.p.s. Še nekaj prijav bomo sprejeli za moje BREZPLAČNO predavanje 13.12.2006 v Ljubljani. Tema? 17 »kozmetičnih« izboljšav, s katerimi lahko hitro, enostavno in večinoma brez večjih stroškov garantirano povečate odziv na vaše ponudbe, oglase, letake, prodajna pisma. Več na http://www.lisac.si/domov/?group_id=7 (2.04%)

p.p.p.s. Če v prodajnem pismu uporabite tri pripise, bo srednji pripis najbolj bran. Ste to vedeli? Ali sem dnevnik marketinškega guruja že kdaj omenil? www.lisac.si (1.87%)

V oklepajih so odstotki klikov na določen stavek. Zanimivo, mar ne? Ni vseeno kaj napišeš, ni vseeno na katerem mestu je objavljeno.

Pa še ena zanimivost za tiste, ki ste prišli do tukaj. Zgornje sporočilo sem poslal vsem naročnikom. Polovici sem v zadevo zapisal:

"Novo na dnevniku marketinškega guruja", drugi polovici pa "Novo na blogu marketinškega guruja".

Mail, ki je imel v zadevi (subject) zapisano besedo "blog", je odprlo 5% več naročnikov, kot pa sporočilo, ki govori o dnevniku. Besede so pomembne, zelo pomembne. Testiranje pa še bolj.

 

Dodaj komentar


Komentarji:

03.12.2006 @ 20:56 Ljubo
Ni spet toliko nujno... Jest odpiramo vso vašo pošto neglede na naslov.Ker imamo RSS feed od vaše strani sem tudi instantno obveščen o vašem blogu tako da nisem šel klikat na noben vaš link.

Je pa treba pazit da se ne pretirava z linki, ker če vam uspe googla ujezit da vam zapiše domeno v črno listo je neboste tako zlahka očistili. Prav tako google ve več o vas kot si mislite ;)
04.12.2006 @ 11:17 Jure Damjan
Brez skrbi... linki ne morejo škodovati "Googlovemu ugledu" strani. Sploh pa ne taki, kot so na tej strani.
04.12.2006 @ 12:31 miran
Definitivno si je največji % klikov na Problem rodnosti... prislužil zaradi vsesplošnega zanimanja in pomoči ostalih medijev pri promociji in trenutno bolj ali manj aktualni temi :)
04.12.2006 @ 23:42 Lovro
Jaz sem imel ta teden 235 obiskov več na internet strani www.djlovro.com , vmes celo 20.000 obisk strani, kjer je obiskovalca pričakala lepa novoletna nagrada (enodnevni obisk Dunaja), pa sploh ne vem, zakaj. Pred kratkim smo zamenjali server, stvari so mirovale kak teden, celo dva dni sem bil "out of net", je možno, da ljudi bolj zanimaš, ko ga serješ? Prosim, da še ne klikate ta teden, nova nagradna igra še ni pripravljena...
na vrh