Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Prevaranti
Zadnje čase veliko berem o takšnih ali drugačnih prevarantih. Prevaranti nas lahko ogromno naučijo o psihologiji prodaje. Zadnja dva, ki sem ju ujel na ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Rojstni dan
Dnevnik guruja
Komentarji:   14 28.07.2009

45 let

Včeraj sem imel rojstni dan. Čestitam! Ne sebi, pač pa mami, ki me je rodila. Že ob rojstvu sem pokazal, da rad kršim pravila. Rodil sem se z nogami naprej … Mama je zato precej trpela, ampak na koncu se je vse dobro izteklo.

Sam sicer še vedno mislim, da moja osebna izkaznica laže. Birokrati so se zmotili. Vsaj za 15 let. Ampak ker se tudi mama strinja z letnico rojstva 1964, se ne bom pritoževal. Lahko vsaj rečem, da sem izkušen (svoje prvo podjetje sem ustanovil leta 1989), kar je v predavateljskem in svetovalskem poslu seveda koristno.

Za vas sem pravkar posnel tale video. Danes sem se vrnil s 3-tedenskega dopusta in zato v videu še ni vseh konkretnih, natančnih informacij.

Vsekakor sem za vas pripravil dve darili.

Drugo leto januarja bomo organizirali seminar, na katerega vas vljudno vabim. Seminar bo še boljši, daljši kot vsi dosedanji. Vstopnico vam bo zopet kupila Toyota. Seminar bo za vas brezplačen.

Dodatno pa vam bom – s klasično pošto – vsak mesec poslal nekaj ekskluzivnih, še nikoli objavljenih marketinških nasvetov. Zadeve, ki so močne, dobičkonosne in sveže, zadeve, ki sem jih DOJEL šele pred kratkim. Nasveti, dognanja, triki … ki jih morate poznati!

Kaj morate storiti?

Pišite mi na ales@lisac-lisac.si. Napišite, da želite priti na seminar, ki bo drugo leto januarja, in napišite, da želite vsak mesec do januarja 2010 prejeti brezplačno, ekskluzivno marketinško poročilo izpod peresa (ok, izpod tastature) mag. Aleša Lisca. Sporočiti mi morate svoj naslov, kamor vam bom poslal klasično pismo (papir, kuverta, znamka … saj veste, saj se še spomnite, mar ne?)

Teh poročil in seminarja se vam ne splača zamuditi. Cena je recesijsko primerna. Nič evrov.

To delam za vas, ki verjamete, da je investiranje v znanje najboljša naložba. To delam za vas, ki veste, da je vaš uspeh odvisen samo od vas. Država nam ne bo pomagala, pomagati si moramo sami. Dandanes pa lahko veliko več kot samo s pridnimi rokami naredimo s pravimi idejami.

Seveda brez dela ne gre, ideje moramo uresničiti. Ampak pogosto lahko z manj dela naredimo veliko več. Samo prave stvari moramo delati, kar nam bo uspelo samo, če bomo o poslu veliko razmišljali in se nenehno izobraževali.

Rad vas imam! Lepo se imejte še naprej.


Dodaj komentar


Komentarji:

  • Stran
  • 1
  • 2
  •   
28.07.2009 @ 14:38 Lojze
Vse najboljše,naj vam zdravje služi...
28.07.2009 @ 15:56 Srečko
Vse najboljše za 45. rojstni dan. Veliko uspehov še naprej, kot predavatelj in kot marketinški guru.
28.07.2009 @ 17:06 Irena
Dragi Aleš, veliko ljubezni in uspehov še naprej. Dokler bo domišljija in strast, se ni za bat.
28.07.2009 @ 17:18 Borut2
Vse najboljše Aleš!

Sicer pa si dovolim dobronameren komentar k videu.
Načeloma brez večjih pripomb, samo sedenje bi moralo biti malo bolj pokončno (ne ležati zakrivljen na eni roki) in pa besedilo povedati malo bolj dinamično - v skladu s pravili retorike in brez zatikanja. Svetujem ti za pogovor s kakšnim poklicnim igralcem.

Potem bo tudi video segment na nivoju, kot se za profesionalca tvojega kova spodobi.

Lp Borut
28.07.2009 @ 17:36 Milodija
Veselje in zdravje sta bisera dva, naj vam v življenju sledita oba. Vse najboljše za rojstni dan.
Milodija.
28.07.2009 @ 20:40 Sašo
Sem že prijavljen, takšne priložnosti nihče nebi smel zamuditi.

LP
28.07.2009 @ 23:34 Lenka
Orel je spet pristal. ... vse najboljše ob novem vzletu. Tudi jaz vas imam rada.
29.07.2009 @ 08:05 Robert
Aleš, vse najboljše. Veliko uspehov, želje pa se bodo same izpolnile.
29.07.2009 @ 08:49 metka
Ja to je zelo lepo, da za rojstni dan obdarujete druge.
Ob rojstnem dnevu vam želim veliko ljubezni, zdravja in sreče. S to dobitno kombinacijo bodo ostale stvari prišle same od sebe.

Lep preostanek poletja vam želim.
29.07.2009 @ 08:50 Uros
Vse najboljše Aleš in hvala za darilo. Če nas boste kaj poklicali v B2 imam tudi mi darilo za vas.

Čau Uros
  • Stran
  • 1
  • 2
  •   
na vrh