Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Prevaranti
Zadnje čase veliko berem o takšnih ali drugačnih prevarantih. Prevaranti nas lahko ogromno naučijo o psihologiji prodaje. Zadnja dva, ki sem ju ujel na ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Prodal sem več kot 30.000 videonasvetov!
Lisac Marketing Ekspres
Komentarji:   1 30.11.-1

Osnovno marketinško pravilo pravi, da moramo, če se nekaj dobro prodaja, to strankam tudi povedati. Ker smo ljudje taki, da si vsi želimo v polno restavracijo, nihče noče v prazno.

Pred manj kot mesecem dni sem vas obvestil, da se lahko naročite na brezplačne videonasvete s področja retorike, javnega nastopanja.

Do danes je bilo že več kot 30.000 ogledov mojih videonasvetov. Tako pravijo števci obiska na youtube, tako pravita google analytics in naš program za pošiljanje mailov.

Res je, nasveti so brezplačni in vsak se lahko na te nasvete naroči tako, da klikne na to povezavo:

»Brezplačni videonasveti za učinkovito javno nastopanje. Nasveti za večjo prodajo, kadar prodajate skupini.«

Če se na brezplačne videonasvete še niste prijavili, to nemudoma storite. Ker boste brezplačno prejeli vsaj 26 videonasvetov s področja poslovne retorike. Vsak drugi dan vam bom poslal nasvet, s katerim boste garantirano izboljšali svoje prezentacije, svoje nastopanje pred skupinami.

Moj cilj je jasen. Želim vam pokazati, kako uspešno prodajati skupini. Javno nastopanje, retorika ni nič drugega kot prodajanje skupini. Sam sem za vas izbral najboljše nasvete. Pokazal vam bom del tega, kar sem se na lastnih napakah naučil v zadnjih 20 letih, v več kot 1000 javnih nastopih, po tem ko sem predaval več kot 45.000 slušateljem v Sloveniji in v 12 drugih državah.

Prijavite se, ker se vam tega preprosto ne splača zamuditi. In tudi zato, ker je cena teh nasvetov »recesijsko« obarvana – nič evrov.


Dodaj komentar


Komentarji:

20.02.2012 @ 12:03 bralec
Sicer vas redno prebiram in si zaslužite večinoma pohvale. Vendar, tale objava je pa malo kiks. Naslov je zavajujoč in to ni v vašem slogu. Žal ...
na vrh