Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Prevaranti
Zadnje čase veliko berem o takšnih ali drugačnih prevarantih. Prevaranti nas lahko ogromno naučijo o psihologiji prodaje. Zadnja dva, ki sem ju ujel na ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Prisilite stranke v ponoven nakup!
Dnevnik guruja
Komentarji:   0 17.06.2009

Moj starejši sin je za to sezono končal s treningi nogometa. Na predzadnjem treningu je dobil brezplačen nogometni dres. Številka 9, nad njo pa z velikimi črkami izpisano sinovo ime! Priznam, da so me s to posrečeno potezo še dodatno motivirali, da ga bom k nogometu vpisal tudi jeseni.

Mlajši sin ni obiskoval nogometa, ampak je hodil na telovadbo. Sicer se mi ni zdela nič kaj posebnega – kaj pa naj bi 4-letniki počeli na telovadbi? Vedno, ko sem ga vprašal, kaj so delali, mi je, priznam, da s precej ponosnim glasom, odgovoril: »Saj veš, tati, telovadili smo!« Včeraj pa je s telovadbe poleg »zlate« medalje prinesel še CD s celo množico fotografij. Dokazni material, kako so telovadili skozi celo leto. In sedaj imam vsaj en razlog manj za to, da sina ne bi ponovno vpisal na telovadbo.

Dve spretni in simpatični potezi, s katerimi so svoje stranke »zaklenili« pred konkurenco in povečali verjetnost, da bomo svoje evre spet porabili pri njih. Bravo!


Dodaj komentar


na vrh