Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

V Ljubljano prihaja "malinovec", ga bova šla poslušat?
Kdaj ste nazadnje v gostilni pili malinovec? Leta 1989 v Bolgariji, je moj odgovor. Natakar mi je v kozarcu prinesel mlačen malinovec. Takrat so imeli v ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Peter Parks - Affiliate Punisher
Dnevnik guruja
Komentarji:   5 15.06.2009

Aprila letos sem na Floridi, na zasebnem otoku (Useppa Island) srečal osebo, ki me je navdušila s svojim znanjem o tem, kako povečati obisk na spletnih straneh.

Več kakovostnih obiskovalcev pride na vašo spletno stran, več boste zaslužili. Kakovostni obiskovalci so seveda tisti, ki tudi kupijo vaš izdelek.

Metode Petra Parksa delujejo. O tem ni dvoma. Res je, da gre za napredne metode, ki jih lahko uporabite tisti, ki se z internetom, s spletno optimizacijo resno ukvarjate. Peter je zame in za vas pripravil brezplačen video, pravzaprav serijo videov. Opozarjam, da gre za zelo napredno zadevo, ki je precej komplicirana.

Ampak splača se pogledati. Ker se boste prav gotovo kaj naučili, lahko pa se tudi odločite in se zadeve resno lotite na Petrov način.

=>http://affiliatepunishercash.com/freemoney

Peter bo tistim, ki vas to področje zanima, razkril zelo veliko. Mnogi, ki mislite, da se spoznate na (SEO) optimizacijo, boste morda po ogledu tega videa, videli, da ste marsikaj spregledali. Prepričan sem, da boste zadovoljni, ker mi je Peter zaupal tale link:

=>http://affiliatepunishercash.com/freemoney

Še naprej vam pomagam zaslužiti več! Pomagam vam uspeti. Lep pozdrav!

p.s. Lahko si tudi pogledate, kako sva se s Petrom Parksom v golf vozičku vozila po zasebnem otoku. Prepričan sem tudi, da bo kmalu prišel v Slovenijo. :)


Dodaj komentar


Komentarji:

18.06.2009 @ 02:17 Sergej M Rinc
Pravzaprav je to (povezava z lastnikom visoko gledanega videa na YouTube) že skoraj pol leta star prijem v spletno tržniških krogih superposrednikov ("superaffiliates") v ZDA.

Obstaja še bolj preprost trik z YouTube-om, ki ne zahteva kontaktiranja drugih (in tako ostane 100% dobička!). Pa še drug bolj preprost trik brez videoposnetkov, ki je tudi lažji pri doseganju prve strani rezultatov iskanja v Googlu.

Morda septembra v knjigi skupaj s skrivnostmi Google AdWords in oglasom za 1 M USD razen če me kdo povabi na seminar ;-).
18.06.2009 @ 12:44 petra
cool, to nam delaj
18.06.2009 @ 20:42 Aleš Lisac
Sergej, vedno sem odprt za dobre ideje. Ne dvomim, da vam znanja ne manjka ... Peter Parks in podobni so meni všeč, ker tisto o čemer govorijo tudi delajo ... in pokažejo svoj MBA, ki so ga s tem pridobili. (MBA - massive bank account) ;)
18.06.2009 @ 22:32 kitak
Še naprej vam pomagam zaslužiti več! Pomagam vam uspeti.

To sta meni 2 vrlo mimo stavka. Če to nekdo res počne, zakaj bi moral to še dodatno izpostavljat. To se vidi. Razen, ko se to ne vidi in se stranko želi zmanipulirat v to. Seveda, glavno da kupi.
19.06.2009 @ 07:40 Aleš Lisac
Kitak, v marketingu in prodaji je potrebno določene stvari povedati. Zelo pomembno je, da ljudem povemo kaj delamo in svoje trditve tudi dokažemo.
Sadam Husein je govoril resnico, orožja o množičnem uničevanju ni imel, ker pa ni znal/želel svojih trditev dokazati, je končal na vešalih.
na vrh