Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Another drink?
Pravkar sem se vrnil z marketinškega križarjenja po Karibih. Malo sem predaval, malo pa sem užival v toplem karibskem vremenu. In v tem uživaškem delu ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Mrežni marketing, direktna prodaja in Bill Clinton
Obujamo spomine
Komentarji:   2 23.01.2009

Poglejte video v katerem predsednik Bill Clinton hvali mrežni marketing.

Nekaj literature s področja mrežnega marketinga, pa boste našli tule.


Dodaj komentar


Komentarji:

23.01.2009 @ 17:54 Boštjan
Kljub vsem simpatijam do predsednika kot je bil Clinton si ne morem kaj, da ne bi najprej pomislil... le koliko donacij je prejel od združenj takih ali drugačnih združenj za direktni marketing?? ...
Po drugi strani pa razumem vse skupaj, saj se je mrežni marketing razširil na cel svet prav iz ZDA in je zagotovo prispeval kar nekaj k splošnemu blagostanju Američanov.
23.01.2009 @ 19:24 Zasebnik
Ta objava, video in povezava na stran s seznamom literature, se mi zdi izredno zanimiv način, kako napeljati obiskovalce "Dnevnika marketinškega guruja" k razmišljanju, komentiranju in postavljanju vprašanj.
V knjigi z naslovom: "Tuj strokovnjak s poslovnim kovčkom" med drugim piše tudi, da: "...je mreženje postopek, v katerem posameznik pomaga drugim posameznikom, da dosežejo svoje ločene cilje. Ne gra za timsko delo, ko vsak član deluje za skupni cilj. Za graditelje mrež ni nujno, da bi imeli karkoli skupnega. Različnost nudi trženju še boljše priložnosti. Zdravniki se povežejo v mrežo z lekarnarji in zavarovalnimi družbami. Prodajalci se povežejo z dobavitelji in veleprodajalci. In seveda, politiki, ti pa se že leta povezujejo v mrežo s komerkoli. Mreženje je načrten pristop k izpolnjevanju temeljnega človekovega nagona po preživetju. "Pomagal ti bom, če boš tudi ti pomagal meni."
Kaj je mrežno trženje (network marketing)? Posebna vrsta trženja, v katerem ima podjetnik - ali pa majhen, neodvisen poslovnež - pravico do trženja izdelka ali usluge in pravico do ....."
Citat je iz knjige z naslovom "Tuj strokovnjak s poslovnim kovčkom", nekdo pa je spremenil naslov v "Tuji stroko.....".
Potemtakem je tudi tovrstni način komunikacije, objave in komentarji, mreženje in s povezavami na literaturo ipd..., mrežno trženje.
na vrh