Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Niso plačevali davkov
Moji predniki so bili dobri prodajalci. Cesarja Friderika III. so prepričali, da jim je pustil prodajati, ne da bi morali plačevati davke. Kako? Nemški ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj 007 turbo idej - video
Obujamo spomine
Komentarji:   12 05.01.2009

Tole je bilo posneto pred dvema letoma v Mariboru.

Letos bom predaval v Mariboru 12. februarja, v Ljubljani pa 10. februarja. Še kakšno prosto mesto se bo našlo, če boste pohiteli. Tema predvanja bo letos času in medijski propagandni vojni primerno: "Recesijsko odporen marketing"

Veste kaj me zanima? Bi radi na tem mestu pogledali še kakšen kratek video? Bi vam bilo všeč, če bi se vam javljal tudi v obliki res kratkih (okoli minuto dolgih) videov? Recimo, da vidim kakšno marketinško zanimivo zadevo v trgovini in kar tam posnamem video komentar?


Dodaj komentar


Komentarji:

  • Stran
  •   
  • 1
  • 2
13.01.2009 @ 18:07 DJ Lovro
Ja, slike povejo več, ne? Video verjetno še več! Če imamo voljo in čas...
13.01.2009 @ 19:22 Silba
Slika s fascikli ni slaba. Vsak teden nova pa tudi ni slabo. Pa še letnim časom primerna oblačila.

Ženske bomo tako lahko zadovoljile svoj vizualni del. Pa da vidimo garderobo marketinškega guruja.

Se že veselim.
  • Stran
  •   
  • 1
  • 2
na vrh