Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Častim za rojstni dan!
Pred 11 leti sem v mailu, ki sem vam ga poslal za svoj rojstni dan, častil predavanje. In napolnil Halo Tivoli. Na dogodku so našteli malo manj kot 4.000 ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Nogometni stadion Lisac&Lisac
Marketing
Komentarji:   8 19.11.2006
Nogometni stadion Lisac&Lisac

Sanjal sem, da se novi ljubljanski stadion imenuje »Nogometna arena Lisac&Lisac«. Za takšno poimenovanje sem plačal 20 milijonov tolarjev.
Nogometni stadion Lisac&Lisac

Sanjal sem, da se novi ljubljanski stadion imenuje »Nogometna arena Lisac&Lisac«. Za takšno poimenovanje sem plačal 20 milijonov tolarjev.

Potem sem se seveda zbudil ...

Sedaj vemo, da bomo stadion leta 2008 imeli, zato lahko začnemo razmišljati tudi o njegovem imenu. Če bomo sledili ameriškim trendom, se bo imenoval po velikem uspešnem podjetju, ki bo za to, da se bo stadion imenoval po njem, pripravljeno primakniti kakšen milijonček (ne, ne govorim o tolarjih).

V ZDA praktično večina stadionov nosi imena sponzorjev. Le še recimo stadion v New Yorku nosi ime kluba (Yankee Stadium). Povsod drugje se stadioni imenujejo po glavnem sponzorju, ki je seveda gradnjo sofinanciral. Ampak sponzorji pravijo, da se splača. Nekaj imen ameriških stadionov (ameriški nogomet NFL): Alltel Stadium, FedEx Stadium, Heinz Field, Gillette Stadium, Ford Field, Bank of America Stadium ... In še nekaj imen košarkarskih dvoran (NBA): The Delta Center, The Toyota Center, Continental Airlines Arena, American Airlines Arena, Fed-Ex forum, MCI Center, Pepsi Center, Philips Arena ...

Predlagajte ime za novi ljubljanski stadion!

Prvi predlog imena je v naslovu tega članka. Jasno, da moj predlog ne bo šel skozi. Premalo ponujam :) Kaj mislite, kako bi se lahko imenoval novi ljubljanski stadion?

Ste pomislili, da bi, če bi upoštevali moj predlog, lahko Ljubljančani pri gradnji precej prihranili?

Prodamo lahko ime stadiona, tribune se tudi lahko imenujejo po spoznorjih! Vzhod, zahod, sever in jug je dolgočasno, predvsem pa drago. Bolje in predvsem bolj dobičkonosno je na primer Krka Jug, Simobil Sever, Mercator Zahod in KD Group Vzhod.

Kako se bo torej imenoval novi ljubljanski stadion? In koliko bo krstni boter plačal za vse skupaj?

Dodaj komentar


Komentarji:

19.11.2006 @ 11:43 kitarist
g. Lisec pa ponudite več kot 20 milj. pa mogoče pridete skozi.

Mogoče se bo poimenoval Mercator arena! Krstni boter Zoki ne bo plačal nič, ker bodo to drugi plačali, mogoče bo največ keša dala vlada. :-)
20.11.2006 @ 08:39 ervinator
Lahko se imenuje po enem od gradbeniških ipd. podjetij v lasti the Janković family. Plačali bomo seveda vsi drugi.
20.11.2006 @ 09:58 BARBARA
:)
zanimivo ...
glede na to da je naš "dragi" g. Janša izredno oskrunil "letno plačo" vsem občinam, kjer ni bil izvoljen "tapravi" župan, bi jaz rekla, da ... ne bodo plačali samo Ljubljančani ...
Jaz bi imenovala stadion kar SLOVENIAN INTERNATIONAL STADION.
Ali imamo morda kakšne prostovoljce?
20.11.2006 @ 14:32 Boštjanc
V Celju že imamo Dvorano Zlatorog in Areno Petrol.
20.11.2006 @ 15:45 Tine
Kdo ve, koliko sta Petrol in Zlatorog plačala? Upam, da več kot 20 mio, kolikor bi dal za ljubljanski stadion Lisac.
03.12.2006 @ 17:43 alex
mislim da ljubljankoviči nimajo pojma kakšno bo ime. hihihi....mogoče po mojem dedku -on bi to uredil prej kot župan ali Lisac....
26.12.2006 @ 19:17 GD-jevec
imam predlog za ime novega ljubljanskega stadiona in sicer kr je na nek način ta stadion začetek novega športnega obdobja v ljubljani bi se lahko imenoval : NOVI VEK
28.12.2006 @ 19:13 Denis
Stadion bi se lahko imenoval Loterija Slovenije. Denar imajo - lahko plačajo. Dlede na to kako naši trenutno igrajo, pa bi vsaka tekma tako ali atko bila čista loterija.
na vrh