Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Prevaranti
Zadnje čase veliko berem o takšnih ali drugačnih prevarantih. Prevaranti nas lahko ogromno naučijo o psihologiji prodaje. Zadnja dva, ki sem ju ujel na ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Zvočne knjige
Dobre knjige
Komentarji:   2 15.11.2006

Na leto prevozim približno 30.000 kilometrov. Kadar se vozim sam, berem knjige. Večinoma strokovne, ampak tudi kaj takšnega, kot vidite na sliki rad preberem (poslušam). 

Knjiga, ki mi je bila všeč. Napeta in zanimiva vsebina. Do Murske Sobote sem se večinoma vozil s hitrostjo samo 100 kilometrov na uro, potem sem pa še na parkirišču čakal, da se je knjiga zvrtela do konca ...). Skratka zvočne knjige tudi zmanjšujejo povprečno hitrost, kar je dobro za denarnico in okolje.

knjiga

V knjigi je glavni junak - odvetnik nekaj časa svoje storitve v imeniku oglaševal z naslednjim stavkom: 

"Reasonable doubt for reasonable money!"

Duhovito, mar ne? Jasno, da mu je odvetniška zbornica oglas prepovedala ...


Dodaj komentar


Komentarji:

15.11.2006 @ 18:43 ervinator
V New Yorku sem se poleti prisostvoval (kot obiskovalec) dvema sodnima procesoma. Potem sem v dvigalu poslušal pogovor med pomočnico odvetnika in obtožencem (iz nekega drugega procesa). Rekla mu je dobesedno tole: "Don't appreciate the judge. Thank the lawyer!"

P.s.: Oglas tvojega odvetnika je
genialen! ;)
15.11.2006 @ 23:25 Alen
No, histrost 100km/h v smeri proti Murski Soboti je kar zanimiva, še posebej med tednom. Ob konc tedna se še da (razumi sobota 22.00 pa do nedelje 19.00). Le zakaj?
na vrh