Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Prevaranti
Zadnje čase veliko berem o takšnih ali drugačnih prevarantih. Prevaranti nas lahko ogromno naučijo o psihologiji prodaje. Zadnja dva, ki sem ju ujel na ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Palače
Dnevnik guruja
Komentarji:   1 17.06.2008

palača1

Turistični vodič v Istanbulu nam je razlagal, da so večino lepih palač Sultani zgradili, ko je bil Otomanski imperij v zatonu. Takrat ko so vladali trem kontinentom, ko je bil »posel« na vrhuncu, so živeli skromno. Nič palač. Potem pa so začeli graditi palače. In imperij je propadel.

Ob tem sem se spomnil na Emono, Smelt, Slovenijales in Iskro. Tudi ti so, ko so bili na vrhuncu, začeli graditi palače. Palače so ostale, imperijev pa ni več. Kakšna marketinška ali menedžerska lekcija? Morda, da se splača ostati osredotočen na posel. Ukvarjanje z gradnjo palač ti vzame preveč časa. Pomeni pa tudi, da ti je idej v tvojem osnovnem poslu zmanjkalo.
 


palača2

Komentarji:

19.06.2008 @ 02:46 DJ Lovro
...Ja, spoštovani Lisac, o tem sem zadnjič pisal... Nihče ne komentira... vsi delamo tako?... Včeraj sem slišal pametnega gostinca, ima všečen lokal na odlični lokaciji, ljudje ga imajo radi, vedno jih je dovolj: "...dober sem v eni reči, ne bom se širil na področja, ki niso moja..."
na vrh